Published On: Uto, lip 26th, 2012

PUSSY IS ALIVE: Nitko mi se do sada nije obratio zbog krize u vlasti u FBiH

Nosač Davutogluovih i Patrickovih kofera, najplaćenija escort pratnja na svijetu,  Valentin Inzko izjavio je da ga povodom krize vlasti u FBiH nitko nije kontaktirao.

On je, kako javlja Srna, rekao da neće povući odluku kojom je stavio izvan snage odluku SIP-a kada je formirana vlast o ovom entitetu.

“To ne planiram, a i nitko mi se nije obratio do sada“, rekao kratko Inzko novinarima u Prijedoru.

“Aktivnosti političkih stranaka su prouzročile trenutnu situaciju u zemlji i u Federaciji BiH”, rekao je Feni glasnogovornik OHR-a Eldar Subašić, povodom današnjih zbivanja u Parlamentu FBiH.

“Nećemo komentirati današnja zbivanja u Parlamentu FBiH. Naše je mišljenje da su aktivnosti političkih stranaka prouzročile trenutnu situaciju u zemlji i u Federaciji BiH. Stranke moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke i riješiti situaciju na način koji je u potpunosti u skladu s Daytonskim mirovnim sporazumom, vladavinom zakona i ustavima države i Federacije BiH”,kazao je Subašić.

Istaknuo je “da cijela međunarodna zajednica očekuje da institucije na svim razinama nastave raditi i usmjere svoju energiju na rješavanje najvećih izazova s kojima se suočava zemlja i njeni građani, a to su, ne samo otvaranje novih radnih mjesta i borba protiv korupcije nego i brže napredovanje prema euroatlantskim integracijama.” ( R. I. / Dnevnik.ba)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare