Utorak, 18 lipnja, 2024

PUSSY IS ALIVE: Nitko mi se do sada nije obratio zbog krize u vlasti u FBiH

Must Read

Nosač Davutogluovih i Patrickovih kofera, najplaćenija escort pratnja na svijetu,  Valentin Inzko izjavio je da ga povodom krize vlasti u FBiH nitko nije kontaktirao.

On je, kako javlja Srna, rekao da neće povući odluku kojom je stavio izvan snage odluku SIP-a kada je formirana vlast o ovom entitetu.

“To ne planiram, a i nitko mi se nije obratio do sada“, rekao kratko Inzko novinarima u Prijedoru.

“Aktivnosti političkih stranaka su prouzročile trenutnu situaciju u zemlji i u Federaciji BiH”, rekao je Feni glasnogovornik OHR-a Eldar Subašić, povodom današnjih zbivanja u Parlamentu FBiH.

“Nećemo komentirati današnja zbivanja u Parlamentu FBiH. Naše je mišljenje da su aktivnosti političkih stranaka prouzročile trenutnu situaciju u zemlji i u Federaciji BiH. Stranke moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke i riješiti situaciju na način koji je u potpunosti u skladu s Daytonskim mirovnim sporazumom, vladavinom zakona i ustavima države i Federacije BiH”,kazao je Subašić.

Istaknuo je “da cijela međunarodna zajednica očekuje da institucije na svim razinama nastave raditi i usmjere svoju energiju na rješavanje najvećih izazova s kojima se suočava zemlja i njeni građani, a to su, ne samo otvaranje novih radnih mjesta i borba protiv korupcije nego i brže napredovanje prema euroatlantskim integracijama.” ( R. I. / Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -