Nedjelja, 14 travnja, 2024

PSIHOLOŠKO STANJE MU SE POGORŠALO: “Ja poštujem demokraciju”

Must Read

Demos znači narod. Demokracija predstavlja vladavinu volje naroda. Čovjek koji ne poštuje volju svog naroda, i koji je svojim vlastitim političkim bitkom pogazio njegova demokratska prava, i nakon tretmana u bolnici ne pokazuje znake psihičke stabilnosti. Naime on je i na praksitenima izjavio kako poštuje demokraciju. Postavlja se pitanje može li se smjena Živka Budimira provesti na osnovu psihološke neuračinljovsti?

Navodni predsjednik Federacije BiH Živko Budimir, sluga Helezov, nije želio komentirati saznanja agencije Anadolija da bi nova parlamentarna većina u većem bosanskohercegovačkom entitetu mogla zatražiti njegovu i ostavku potpredsjednika Mirsada Kebe, te da će, ukoliko sami ne odstupe, biti zatraženo njihovo razrješenje u Ustavnom sudu FBiH.

No, on je naglasio da poštuje demokraciju i njezin razvoj.

-Kada i ako se to dogodiesi, zauzet ću svoj stav i uskladiti ga s Helezovim. Ne želim nagađati što će netko raditi ili što ću ja raditi. Svatko, očito, ima pravo da priča sve i svašta i da za to nikome ne odgovara. Ja nemam nikakva saznanja. Vidjet ćemo što će se događati. Jer ni sam premijer Nermin Nikšić na jučerašnjoj sjednici Vlade FBiH, primjerice, nije ni spomenuo mogućnost rekonstrukcije federalne vlasti, izjavio je Budimir.


- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ISPRAVAN PRILOG NA HBTV ALI BLAG: Ako je OHR jamac Federacije, zašto joj je više puta mijenjao Ustav?

Već smo pisali na ovu temu kojom se jučer bavila HBTV. Austrijski nacisti, 2001 godine preuzimaju upravo nad BH. Ameri...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -