Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Lijanović: Kradim u dvije smjene bez odmora

Must Read

SARAJSTAN – Temeljem neprofesionalnog odnosa pojedinih novinara u okviru tumačenja revizorskog izvješća za proteklu, 2011. godinu te bezuspješnih i konstantnih pokušaja diskreditiranja dopremijera i federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerke Ivankovića Lijanovića, želimo reći da se u ovom slučaju radi o klasičnoj obmani javnosti, poručuju u današnjem priopćenju iz Ureda ministra Lijanovića.

-Naime, paušalnim izjavama, špekulacijama i neprofesionalnim odnosom, pojedini novinari pokušavaju umanjiti dobar i učinkovit rad ministra Ivankovića Lijanovića, tako što revizorski izvještaj koji u svom jednom dijelu spominje ostvarivanje prava na naknadu za rad, tumače na neprofesionalan način, bez da utvrde stvarno stanje”, ističu u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH, napominjući kako ministar Ivanković Lijanović svoja prava koristi u skladu sa zakonima Federacije BiH.

-Novčanu naknadu za rad, ministar Ivanković Lijanović, uredno je počeo koristiti nakon isteka zakonskih odredbi i prava koje su se odnosile na njegov bivši angažman u Parlamentarnoj Skupštini BiH, što je provjerljivo. Također, preuzimanjem mandata, ministar Ivanković Lijanović u punom kapacitetu koristi i koristio je svoj kradni dan, obavljajući radne zadatke čak u dvije smjene uz napomenu da ni u jednom momentu nije koristio godišnji odmor.

Ministar Jere u obilasku gazdinstava

Slobodne dane vikenda, ministar Ivanković Lijanović koristi da bi obišao što više poljoprivrednih gazdinstava što mogu potvrditi i sami poljoprivrednici i izvještaji medija sa spomenutih posjeta. Zbog navedenog, pozivamo predstavnike pojedinih medija, koji su u ovom momentu očigledno pod utjecajem određenih lobija, na korektno izvještavanje, navodi se u priopćenju federalnog ministarstva.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -