Published On: Uto, pro 28th, 2021

Protjeran strani državljanin koji je predstavljao prijetnju institucijama BiH. Znamo na koga mislite ali nije Schmidt…

Pripadnici Službe za poslove sa strancima u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, dana 27.12.2021. godine, na području Sarajeva locirali su državljanina Srbije, inicijala F.A., za kojeg je utvrđeno da predstavlja prijetnju javnom redu i sigurnosti Bosne i Hercegovine, jer se dovodi u vezu sa kriminalnim aktivnostima.

Prema državljaninu Srbije, Služba za poslove sa strancima, je poduzela mjere iz svoje nadležnosti te istom izrekla mjera protjerivanja sa teritorije BiH sa zabranom ulaska i boravka u periodu od pet godina. Osobi je određena mjera stavljanja pod nadzor smještajem u Imigracijski centar, gdje će isto boraviti dok se ne steknu uvjeti za udaljenje u zemlju porijekla.

Služba će i u narednom periodu  kontinuirano poduzimati sve neophodne operativne aktivnosti prema svim stranim državljanima koji na bilo koji način mogu predstavljati prijetnju sigurnosnom sistemu Bosne i Hercegovine.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mims
Mims
7 mjeseci prije

Tako je to kada gubavci Osmica i Cikotic, diplomci iz Tesnja, pokazuju postojanje nepostojeće države Bih.

JOŠ MALO ĆE GUBAVCI OSMICA I CIKOTIC ZIVJETI U ZABLUDI DA IMAJU DRŽAVU A ONDA ĆE REPUBLIKA SRPSKA VRATITI SVE SVOJE DRŽAVNE OVLASTI I FORMIRATI HERCEG BOSNU.

Atila
Atila
Šta ti kažeš na ovo?  Mims
7 mjeseci prije

👏👏👏👍

Rope
Rope
Šta ti kažeš na ovo?  Atila
7 mjeseci prije

Admim ckapi

Atila
Atila
7 mjeseci prije

Jel sandžaklija?