Petak, 19 travnja, 2024

Prosvjedi se šire samo na dijelove BIH s bošnjačkom većinom, mediji prenose drugačije…

Must Read

Iako se prosvjedi šire samo na prostoru BIH pod bošnjačkom kontrolom mediji u zemlji izvještavaju strane agencije da su prosvjedi počeli u cijeloj BIH. Ovo je još jedan antipatriotski udar na BIH jer medijsko Sarajevo očito ne smatra Treći entitet i RS dijelom BIH što nije nimalo lijepo od njih. I mi smo BIH!

Više stotina građana Bihaća gađalo je zgradu Vlade Unsko-sanskog kantona kamenicama i jajima. Na zgradi je razbijeno nekoliko stakala, a došlo je i do naguravanja građana i policije, javio je Klix.ba

Građani Bugojna prosvjeduju na ulicama pružajući na taj način podršku stanovništvu Tuzle, ali i iskazujući vlastito nezadovoljstvo zbog teškog stanja u kojem se posljednjih godina i sami nalaze.

Više stotina građana na prosvjedima u Visokom, gađali zgradu Općine

Više stotina ljudi okupilo se danas ispred zgrade Općine Visoko kako bi izrazili podršku prosvjedima u Tuzli, ali i iskazali nezadovoljstvo stanjem u svom gradu.

Prosvjedi su počeli u 13 sati, a ubrzo nakon toga demonstranti su počeli jajima i kamenjem gađati zgradu općine.

Nosili su transparente i uzvikivali parole kao što su “Visoko-tamni vilajet” ili “Izlazite napolje!”, ali nema sukoba sa policijom.

Blokiran je promet u središnjoj gradskoj ulici.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -