Published On: Sub, lis 1st, 2022

Položen kamen temeljac za edukacijsko-obučni kompleks MUP-a ZHŽ

U Ljubuškom je u subotu položen kamen temeljac za izgradnju edukacijsko-obučnoga kompleksa MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) čija je vrijednost cca 7,5 milijuna maraka. Ministar unutarnjih poslova ZHŽ David Grbavac je istaknuo kako će objekat po završetku biti jedan od najmodernijih ove vrste u regiji. – Riječ je o projektu Vlade ZHŽ-a vrijednom cca 7,5 milijuna maraka. Kompleks Edukacijsko-obučnog centra se prostire na 14.000 metara četvornih, a po svom završetku će predstavljati jedan od najmodernijih objekata ove vrste u regiji. Unutarnji i vanjski prostor za vježbu, upravna zgrada, prostor za pse, kapelica… samo su dio sadržaja koji će biti na raspolaganju budućim naraštajima policijskih službenika. Sve to omogućit će im kvalitetniju obuku i uvjete za rad, a što će u konačnici pridonijeti stvaranju još sigurnijeg okruženja za stanovnike ZHŽ-a – istaknuo je županijski ministar unutarnjih poslova tijekom polaganja kamena temeljca.

Naveo je kako statistički podatci pokazuju da je ZHŽ jedno od najsigurnijih područja na prostoru Bosne i Hercegovine za što su zaslužni policijski službenici toga MUP-a. -Među najzaslužnijima za sigurnost ZHŽ-a su policijski službenici MUP-a, zbog čega se trudimo stvoriti im što bolje uvjete rada; nabavkom razne opreme, vozila, uniformi…Idući tjedan na školovanje šaljemo 38 kadeta, a u tijeku je natječaj za prijam još njih 63 – dodao je ministar Grbavac. Također, on se ovom prilikom zahvalio brojnim prijateljima koji su pomogli da se polaži kamen temeljac za jedan od najznačajnijih projekata Vlade. Polaganju kamena temeljca za izgradnju edukacijsko-obučnoga kompleksa nazočili su visoki dužnosnici svih razina vlasti, uključujući dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
2 mjeseci prije

U suradnji sa Izraelom koji ima veliko iskustvo sa muslimanskim terorizmom i shvaćaju problem kršćana u bih sa pot,urica,ma.

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
2 mjeseci prije

Izrael podržava unitarnu BiH. Jevreji ne zaboravljaju hollookaust koji su kršćani počinili nad njima.

Izmetbegović
Izmetbegović
2 mjeseci prije

Da, rekli su nedavno svoje.. 😁 Glupa, lažljiva po,turic,o, naš bivši kršćanine..😁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
2 mjeseci prije

Izmete ghovno jedno retadirano, opancaru sta ti laprdas genocidasu , nemoze vas stotinu voda oprat, zato k nozi kmete.

Nora noćna mora
Nora noćna mora
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Abdula miran, smanji ezan iz svojih 23% Tadz Mahala, tekbviiir aa dza dza dza 🤣

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Nora noćna mora
2 mjeseci prije

Hej retardu skutorski sta ti laprdas genocidasu.