Published On: Pon, kol 9th, 2021
#3rd | By Desk

Pokušaj otmice djeteta u Ljubuškom se nije dogodio

PU Ljubuški rasvijetlila je sve okolnosti događaja koji je posljednjih dana uznemirio javnost.

Podsjećamo, dana 03.08.2021. godine u 20,50 sati jedan roditelj iz Ljubuškog pristupio je u PU Ljubuški u pratnji 11-godišnjeg djeteta te je prijavio da se oko 20 sati nepoznate osobe, u Ulici Ludviga Pavlovića u Ljubuškom kojom se njegovo dijete kretalo iz smjera stadiona Babovac prema obiteljskoj kući, pokraj djeteta zaustavilo motorno vozilo  te da je osoba koja je sjedila na zadnjem sjedalu djetetu ponudila bombone i mamila dijete da sjedne u vozilo, nakon čega se dijete u strahu udaljilo od vozila a vozilo se okrenulo i udaljilo u smjeru iz kojega je došlo.

Dan kasnije na društvenim mrežama objavljena je vijest o navodnom pokušaju otmice djeteta u Ljubuškom, a tu vijest prenijeli su i pojedini web portali.

Kao što smo izvijestili javnost u priopćenju objavljenome 05.08.2021. godine odmah po zaprimanju prijave policijski službenici PU Ljubuški poduzeli su niz mjera i radnji u cilju provjere navoda iz prijave.

Obavljen je veći broj obavijesnih razgovora te su pregledane kamere s video nadzora, a poduzetim mjerama i radnjama nisu potvrđeni navodi iz prijave.

Dana 06.08.2021. godine u poslijepodnevnim satima u PU Ljubuški nepozvan je pristupio roditelj djeteta, koji je prijavio navodni pokušaj otmice, te je izjavio da se prijavljeni događaj nije dogodio, što se podudara i s rezultati policijskih izvida.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare