Subota, 15 lipnja, 2024

Pack: EU nije raj na zemlji, ali je najbolja mogućnost za razvijanje i oblikovanje budućnosti naše djece

Must Read

Doris Pack, zastupnica u Europskom parlamentu, održala je danas na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, predavanje o temi „Budućnost Europske unije”. Pack je izrazila važnost stjecanja znanja i vještina za mlade ljude, te istaknula kako joj je cilj objasniti studentima kako se i Europska unija suočava s problemima.

“Europska unija nije raj na zemlji, ali je najbolja mogućnost za razvijanje i oblikovanje budućnosti naše djece. Želim da studenti ovdje vide kako i mi imamo problema, primjerice s proširenjem Europske Unije”. Želim da studenti koji stječu znanja i vještine u ovoj zemlji iskoriste za razvoj ove zemlje. Naravno, da bi oni ovdje ostali potrebno je da im se osiguraju prije svega radna mjesta i bolji uvjeti za život” poručila je Pack.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Pack je u izjavi za medije dodala kako je prema njenom mišljenju spremnost političkih elita u BiH da rade na približavanju zemlje Europskoj uniji relativno mala.

“Političke elite u BiH su birali građani, oni su izabrani i EU na toj činjenici ne može promjeniti ništa. Na mladim je ljudima da biraju političare koji će se založiti za rješavanje problema u ovoj zemlji”, poručila je Pack.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -