Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

OZALJ, HRVATSKA Otkrili ilegalnu klaonicu i 5 tona neispravnog mesa

Must Read

Otkrili ilegalnu klaonicu i 5 tona neispravnog mesa
U mjestu Sekulići, kod hrvatskog grada Ozalj u blizini granice sa Slovenijom, otkrivena je ilegalna klaonioca u kojoj je zaplijenjeno skoro pet tona neispravnog mesa, priopćeno je iz hrvatske Carinske uprave.
Ilegalnu klaonicu, u kojoj je hrvatski državljanin obrađivao i prerađivao meso, otkrili su jučer pripadnici Carinske uprave u suradnji s veterinarskim inspektorima Ministarstva poljoprivrede Hrvatske.
“S obzirom na to da hrvatski državljanin svoju djelatnost nije registrirao, zabranjeno mu je obavljanje djelatnosti obrade i prerade mesa i protiv njega će biti podnesen prekršajni nalog”, navodi se u priopćenju.
Veterinarski inspektori donijeli su rješenje o uklanjanju 4.855 kilograma mesa iz ilegalne klaonice, jer su utvrdili kršenje Zakona o higijeni i mikrobiološkim kriterijima za hranu.
Ova je jedna u nizu afera o zdravstveno neispravnoj hrani koje su proteklih dana pogodile Hrvatsku, prenose hrvatski mediji.

AUTOR:Prvi.tv

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -