Published On: Čet, velj 4th, 2021

Ovo je žena koju je u Sloveniji brutalno ubio njezin suprug Goran Ilikić

Poznat je identitet 35-petogodišnjeg državljanina BiH koji je suprugu zaklao u njihovom stanu u Ljubljani. Radi se o Goranu Ilikiću.

On je, kako prenose slovenski mediji, svoju suprugu Marinu Ilikić, rođenu Mamić, zaklao nožem jer su bili u procesu razvoda braka. Svađa je navodno izbila zbog starateljstva nad njihove dvije maloljetnie kćerke.

– Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan – rekla je glasnogovornica policije Aleksandra Golec, prenosi portal “Kamnik”.

Portal „Slovenske novice“ objavio je fotografiju nesretne žene te potresan status rođaka Marine.

– Sivilo ponedjeljka ujutro paralizirali su samo graja djece iz vrtića, koji leže nekoliko metara od bloka u Steletovoj ulici, gdje se dan ranije dogodio čin koji policija trenutno vodi kao ubojstvo.
Žrtva je 34-godišnja Marina Mamić, udana za Ilikića. Neka vas anđeli odvedu u raj – rekli su rođaci pokojne Marine na posljednjem ispraćaju.

Isti portal navodi da je njen suprug Goran Ilikić, državljanin Bosne i Hercegovine, podigao nož na Marinu u svom stanu, koji su prethodno dijelili. Uhićen je nedaleko od stana.

Brigu o djeci preuzeli su rođaci./HMS/