Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

OSMANOVIĆ: U srpnju objaviti rezultate popisa

Must Read

Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović uvjeren je da će do srpnja biti objavljeni rezultati popisa stanovništva u BiH, koji je obavljen u listopadu 2013. godine.

Osmanović očekuje da direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Jukić sljedećeg tjedna sazove sjednicu Središnjeg popisnog birao, uz napomenu da je s Jukićem i njegovim zamjenicima kao i s direktorima zavoda za statistiku Republike Srpske i Federacije BiH u stalnom kontaktu.

On je pozvao Jukića, njegove zamjenike, kao i direktore entitetskih zavoda statistiku da budu odgovorni, ozbiljni i ovaj posao dovedu do kraja.

“Očekujem da Agencija za statistiku BiH utvrdi konačan prijedlog programa obrade popisne građe”, istakao je Osmanović.

Osmanović je naglaio da su međunarodni i domaći stručnjaci suglasni da je popis stanovništva urađen dosta kvalitetno i da određeni nesporazumi ne bi smjeli dovesti u pitanje njegovu konačnu objavu./Srna/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -