Published On: Pon, svi 17th, 2021

PA BAŠ I NISTE: “Ujedinjeni protiv terorizma” osvanulo u Mostaru

Navest ćemo nekoliko argumenata zašto “niste”:

  1. Na čelu izraelskog ministarstva vanjskih nije žena koja je izdavala putovnice članovima Al Qaede. U BIH je na čeku ministarstva vanjskih žena koja je rješavala BH putovnice međunarodnim teroristima. I vi ne činite ništa da se dotičnu smijeni.
  2. Na čelu izraelskog ministarstva nije Selmo, menadžer ratnih jama za Židove u okolicama Tel Aviva. U BIH je na čelu tog i takvog ministarstva stanoviti menadžer bugojanskih jama – Selmo. Nema akcije da isti ode.
  3. Predsjednik Izraela nikad ne bi mogao biti nekakav Šefik,  vojni suradnik terorista  i njihov ratni menadžer. U BIH je predsjednik Šefik, vojni suradnik terorista  i njihov ratni menadžer. On posve normalno hoda među vama.
  4. Predsjednik Izraela nikada nikada ne bi mogao biti poštovatelj Bin Ladena. U BIH je predsjednik države bio poštovatelj Bin Ladena. Njegov osobni poznavatelj i lik koji mu je dao putovnicu. Tom čovjeku ste pljeskali na Pologu u Širokom.
  5. Nemoguće je da Židovima Palestinsci nametnu Predsjednika koji se borio u jedinicama Hamasa  i pucao na Židove.. I to tri puta.  U Hrvata u BIH je predsednik treći put čovjek koji se borio rame uz rame i s Palestincima, borcima Hamasa i pucao na Hrvate. Na narod svog oca. On vas posve normalno terorizira već treći mandat i prijeti vam iz središta Hamas Citya u BIH.
  6. Nemoguće je da usred Tel Aviva bude ubijen židovski ministar Leutar i da ubojicu Hamas skrije a OSCE se zadere na Židove da se slučaj ni slučajno ne politizira. U Hrvata u BIH ubiju ministra usred Hamas-citya i pro-Hamas partija , Stranka terorističke akcije, skrije ubojicu. OSCE se zadere na Hrvate da se slučaj ne politizira. U vas Hrvata je to posve moguće.
  7. Nemoguće je da na čelu židovske nacionalne TV kuće sjedi suradnik teroriste Handala i da ga na to mjesto postavlja “židovski sociolog Slavo Kukić”: U Federaciji, na čelu nacionalne TV kuće koja pripada i vama Hrvatima, sjedi suradnik teroriste Handala, Džemal Šabić, koji je planirao i Handalovo nasilno puštanje iz zatvora. Na to mjesto postavio ga je Slavo Kukić. Hrvat. Vi Hrvati s tim uopće nemate problem. I dalje dopuštate da ta teroristička TV kuća u vašim kantonima pušta signal. Ne rušite odašiljače kuće na čijem je čelu presuđeni kriminalac i deklarirani podupiratelj međunarodnog teroriste.
  8. Nemoguće je da usred židovske države neki hamaslija puca 40 minuta po US ambasadi a da policija ne intervenira. U Federaciji BIH koja je i vaš  hrvatski entitet, u Hamas city-u pucao je terorist 40 minuta po US ambasadi bez da mu je itko dobacio da se sredi. Kamo li da ga je priveo. U vašem hrvatskom entitetu Federaciji to je posve moguće.
  9. Nemoguće je da palestinski lobi u izraelsku diplomaciju pošalje u NYC u doba napada na WTC međunarodnog teroristu s lažnim izraelskim identitetom koji će tamo pomagati napadače na WTC i da izraelski mediji pod palestinskom kontrolom tu informaciju kasnije skriju. U BIH se i to dogodilo. U BIH diplomaciju poslan je uz pomoć Stranke Terorističke Akcije međunarodni terorist Abu Meali, dakle baš u UN, u NYC, u doba napada na WTC, Pobjegao je iz USA nakon napada a njegova smrt u Egiptu nakon toga, najvjerojatnije je također lažirana. Vaši hrvatski prvaci i nakon toga koalirali su s jedinom terorističkom partijom na tlu Europe.

Tako da, cijenivši aktivizam poštovanih i vrijednih mostarskih aktivista, u najboljoj namjeri, doista,  treba dodati, da je poredba “malkice” narcisoidna dragi aktivisti. Malo ste se precijenili.

Niti jedan promil onog što ste vi kao narod a  i vaši političari sebi dozvolili u vlastitoj samokastraciji i poniženju, židovski narod i njihovi političari ne bi nikada.

Poredite se sa svemirom od sustava.

Pogotovo kad tu poredbu radite u gradu u kojem niste u stanju uloviti niti jednog crtača ustaških grafita. Ma koje on nacije bio. Krenimo dakle od terorista u vlastitim redovima. Raznoraznih “igrača iz mraka”.

Dakle ako ste protiv terorista izvolite unutar sebe, pronaći, našamarati i istrijebiti ostatke ostataka ustaške političke rustike.

Obožavatelja tog terorističkog  i kvislinškog hrvatsko-bošnjačkog pokreta koji nije terorizirao samo Hrvate i Bošnjake nego i mnoge druge narode Balkana.

Za početak obračun s njima, potpuno istrebljenje te ideje kao vrijednosti iz glave svakog Hrvata u BIH,  mogao bi biti početak ujedinjavanja s Izralecima, u borbi protiv terorizma.

Ovako ovaj plakat, u gradu prepunom U grafita, koji očito ne smetaju štovanim izraelofilcima jeste u neku ruku, zapravo u svaku ruku, čista blasfemija i izraz hejta prema Palestincima, posredno i prema cijelom muslimanskom svijetu a nikako stvarna ujedinjenost u borbi protiv terorizma.

Znamo da će te reći mah na ovaj tekst, i kako “Onaj Poskok oper sere jebo mu …” no logika je jasna:

Ako vam ne smetaju sve ove godine ti grafiti pokreta koji je ubijao Židove, a ne smetaju jer ih ne brišete, a one koji poviču “Za dom Spremni” ne šamarate, ako vam je u dubini ćiverice ili pak  guzice ucrtano to U i naprosto ne možete bez njega,  možda je vrijeme da razmislite o podršci Palestincima.

I oni i Ustaše imaju nešto zajedničko. Vole služiti stranim okupatorima svoje zemlje. I vole ubijati Židove. I baš vole ubijati Židove. I ništa ih ne ispunjava kao to.

 

Evo poruke i za Bošnjake i njihovu izraelofagiju:

Ukratko, i jedni i drugi. Karikature ste svijeta. Sredite se.