Petak, 19 travnja, 2024

ORIGINALAN PRISTUP: Ministar sigurnosti je za daljnji razvoj nesigurnosti

Must Read

“Građani 20 godina nisu mogli da mijenjaju vlast, jer je vlast krala na izborima, budući da ima svoje izborne komisije”, rekao je Radončić u intervjuu za sarajevsku privatnu TV1, povodom velikih prosvjeda građana u Federaciji BiH.

Radončić, koji je i predsjednik stranke Savez za bolju budućnost (SBB), podsjetio je da raspisivanje vanrednih izbora traže vladajuće stranke u Federaciji BiH, Socijaldemokratska partija BiH (SDP) i Stranka demokratske akcije (SDA), iako izborni zakon ne previđa mogućnost održavanja izvanrednih izbora.

On je dodao da nije realno očekivati ​​raspisivanje takvih izbora, “jer stranke u Republici Srpskoj” neće na to pristati “.

“Umjesto što nude razne papire, bolje bi im bilo da ponude ostavku svojih kadrova”, poručio je Radončić aktualnoj vlasti SDP-a i SDA.

On je za sarajevsku TV Hayat rekao da netko mora odgovarati građanima za 20 godina loše vlasti.

“Imamo 55 posto nezaposlenih, a prva smo zemlja u Europi po siromaštvu i po sistemskoj korupciji.Imate vlast koja krade sve izborne rezultate “, rekao je Radončić.

Istakao je da ne treba dozvoliti da policajci ginu braneći bilo koju vlast u kojoj je masa ministara s kaznenim prijavama.

“Ljudi su stotinama puta dolazili pred entitetske vlade, pred kantonalne vlade. Spavali su tamo, štrajkali su glađu. Onesvješćivali su se zbog vrućina, smrzavali od hladnoće. Arogantna vlast nije htjela ni da ih primjeti. Danas su se građani ohrabrili. Počeli su tražiti svoja prava, i to se dešavalo iu Grčkoj iu zemljama EU iu mnogim drugim zemljama “, rekao je ministar.

Istakao je da stoji potpuno uz opravdani narodni revolt, te da je trenutno jedino rješenje da se neodgovorni pojedinci povuku iz vlasti.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -