Published On: Uto, ruj 4th, 2018

Obračun u Bihaću: Turčin uhićen nakon što je izbo drugog migranta

Policijskoj postaji Bihać jučer se obratilo više građana koji su prijavili da je došlo do fizičkog obračuna između migranta na raskrsnici ulica Bihaćkih branilaca i Kasima Ćehajića.

Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici zatekli su jednu osobu – migranta koja je imala vidne povrede, dok je u neposrednoj blizini zatečena također NN osoba – migrant koja je po izjavi svjedoka istom nanijela povrede upotrebom hladnog oružja – noža, prenosi N1.

Povrijeđenoj osobi ukazana je liječnička pomoć te je prevezena do Kantonalne bolnice Bihać gdje je zadržana na liječenju i gdje je konstatirano da ima sedam ubodnih rana u predjelu grudnog koša.

Uviđajne radnje obavili su istražitelji OKP PS Bihać, pod nadzorom tužitelja Kantonalnog tužiteljstva i koji su u odvodnom šahtu pronašli i izuzeli odbačeni nož za kojeg se predpostavlja da je sredstvo izvršenja krivičnog djela.

Nad osumnjičenom osobom koji je o sebi dao podatke,da je A. S. rođen 1988.godine u Turskoj, zavedena je kriminalistička obrada, a istražitelji nastavljaju daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare