Published On: Pet, lis 19th, 2018

NOVI SMRTNI SLUČAJ U BANJA LUCI: ​Mladić ubijen nakon banalne svađe u prometu

Krvavi obračun u kojem je navodno sudjelovalo sedam mladića dogodio se u noći sa srijede na četvrtak oko 3.15 sati u banjolučkoj ulici Nikole Pašića, a prema neslužbenim informacijama Milovanovića je neko od napadača ubo šrafcigerom u vrat i glavu. Od tih ozljeda on je ubrzo preminuo. Kobne udarce zadobio je na ulici u blizini parka “Kupusište” gdje je na nogostupu u spomenutoj ulici ostala i mrlja krvi, piše Dnevni list.

Izvor blizak istrazi je kazao da postoje dvije verzije kako je došlo do ovog tragičnog događaja i sukoba.

– Prema jednoj priči nekoliko mladića koji su bili pijani posvađali su se ispred jedne pekare u ulici Nikole Pašića, a prema drugoj sukob je izbio zbog banalne svađe u prometu, kazao je ovaj izvor.

Prema njegovim riječima svađa ispred pekare je izbila kada su se susrele dvije grupe mladića od kojih su neki nešto pjevali. Navodno je, kaže ovaj izvor, vidno raspoloženim mladićima neko iz druge grupe nešto dobacio pa su se posvađali.

– Brzo su se smirili i nije bilo tuče već su otišli s dva vozila BMW i fiat. U BMW-u su bili Bilčar i Mihajlović, a u “Fiatu stradali Milovanović i još četiri osobe. Međutim samo 50 metara dalje opet je došlo do sukoba. Valjda je jedno od vozila naglo zakočilo, a drugo je jedva izbjeglo da ga udari pa je stalo pored njega, kazao je ovaj izvor. Dodao je da su tada mladići izašli iz vozila i počela je prepirka i naguravanja.

– Prema do sada prikupljenim informacijama sumnja se da je Bilčar iz svog auta BMW izvadio šrafciger i udario Milovanovića. Mladić je pao na zemlju i ubrzo od zadobivenih ozljeda preminuo na licu mjesta. Ipak još se provjerava da li je tako bilo, kazao je ovaj izvor.

Istaknuo je da je policija veoma brzo stigla na mjesto sukoba i blokirala ulicu te krenula u potragu za napadačima koji su pobjegli

– Izuzeti su snimci s kamere video nadzora s jedne pekare i drugih objekata. Na osnovu toga su identificirani sudionici obračuna. Osumnjičeni Bilčar i Mihajlović do sada nisu imali ni jednu prijavu i sukob s zakonom. U tijeku su provjere da li su se oni poznavali sa stradalim mladićem i njegovim društvom i jesu li imali ranijih sukoba, rekao je izvor iz istrage.

Mještani Kozarske Dubice su šokirani viješću da im je ubijen sugrađanin Bojan Milovanović.

Jedan od njegovih poznanika, kazao je da je čuo razne priče o njegovoj pogibiji.

– Čuo sam da je prije tragedije bio sa prijateljem u nekim od noćnih klubova u Banja Luci. Priča se da su proslavljali to što je taj prijatelj završio fakultet. On je bio povučen mladić i nije se sukobljavao. Priča se de se posvađao s nekim momcima radi neke glupe pjesme i banalne nesreće, nitko još ne zna točno što se dogodilo, kazao je ovaj Dubičanin.

On je pojasnio da je Milovanović radio kao osiguranje, ali i kao DJ u jednom kafiću u Kozarskoj Dubici.

Zanimljivo je i da je osumnjičeni Mihajlović također bio ljubitelj motora i član jednog moto kluba, a također je u radio i kao DJ.

Iz banjolučkog Okružnog tužiteljstva priopćeno je da je Bojan Milovanović stradao u sukobu više osoba.

– Do sukoba je došlo u ulici Nikole Pašića oko 3.15 sati. U tijeku je istraga u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, kazali su u Tužiteljstvu ne navodeći druge detalje.

Vlasnici i radnici u nekoliko radnji u banjolučkoj ulici Nikole Pašića kazali su da su saznali za ubojstvo kada su došli na posao.

– Cijela ulica je bila puna policije i blokirana. Nismo znali što se događa, ali ubrzo smo čuli da je ubijen neki mladić, kazao je jedan Banjolučanin koji radi u spomenutoj ulici u jednoj trgovini. /HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare