Published On: Pon, pro 25th, 2017

Nives i Ivanišević: Prva bračna fotografija kao božićna čestitka

Ako te pitaju moja ljubavi, je l’ nam lipo reci – je, imamo na svitu sve – stoji u opisu fotografije kojom je radijska voditeljica Nives ex Čanović (35) svojim pratiteljima na društvenoj mreži čestitala Božić.

Riječ je o fotki na kojoj pozira sa svojim novopečenim suprugom, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46), a prema odjeći zgodnog para moglo bi se zaključiti da je ista nastala na njihovu vjenčanju.

Podsjetimo, Nives i Goran svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u zagrebačkom restoranu, a Zagrepčanka je uzela suprugovo prezime.

Ivanišević je svoju odabranicu zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji.

Inače, glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>