NESREĆA KOD TUNELA UČKA Tri putnika preminula, a vozač u šok sobi

Prema najnovijim informacijama iz KBC-a Rijeka, vozač automobila je u šok sobi, u kritičnom ali stabilnom stanju

Nakon što su preminula tri putnika koji su se nalazili u automobilu koji je jučer  navečer sudjelovao u prometnoj nesreći na izlazu iz Tunela Učka, prema najnovijim informacijama iz KBC-a Rijeka, vozač automobila je u šok sobi, u kritičnom ali stabilnom stanju.

Podsjetimo, u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka smrtno su na mjestu događaja stradali  37-godišnjak i 27-godišnjak iz Bosne i Hercegovine, a prema podacima iz Policijske uprave istarske, tragično odnio je još jedan život. Danas je naime u sušačkoj bolnici  preminuo 25-godišnji državljanin Srbije.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja udesno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste, već je skrenuo ulijevo i udario u prometnu signalizaciju, a potom i na dio prometnog otoka naplatne postaje.