Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Ne damo Neum za koridor bez pitanja!

Must Read

bigger (13)Predstavnici Općine Neum kao i predstavnici društvenog, političkog i gospodarskog života Neuma uputili su jutros dopis za medije, u kojem ističu kako su svi protiv izgradnje koridora kroz Neum. “Naš prostor nećemo dati, pogotovo ne na ovaj način, kada se u Sarajevu ili Zagrebu odlučuje o njemu”, dio je dopisa, koji prenosimo u cjelosti.

Predstavnici društvenog, političkog i gospodarskog života Općine Neum izražavamo svoj prosvjed protiv izgradnje koridora, te podjele Neuma. Ovom prilikom želimo pozvati sve predstavnike viših razina vlasti, da čuju naš problem, da se očituju, da nam pomognu, ili se barem u najmanju ruku udostoje doći i razgovarati.

Naš prostor nećemo dati, pogotovo ne na ovaj način, kada se u Sarajevu ili Zagrebu odlučuje o njemu, a nas nitko ništa i ne pita. Što nas najviše i čudi, jer je to i neodgovorno ponašanje posebno najviših tijela vlasti u BiH prema Neumu. Ne želimo da se s našim teritorijem trguje.

Tražimo od hrvatskih predstavnika u svim tijelima vlasti u BiH da nas zaštite, da nam pomognu, da se očituju o ovom problemu. Nemojte šutjeti! Vašu šutnju ne razumijemo, ne podržavamo. Samo tražimo da vi nas podržite u ovoj borbi za još jednom podjelom.

Gospodo malo ozbiljnosti i fair play igre, kako bi se sportskim riječnikom reklo, jesmo za cestu, jesmo za dogovor, ali ne na ovakav način. Najgori mogući način. Način ignoriranja, neuvažavanja!?? Do kada ovako?? Mi nećemo čekati sudbinu, nećemo čekati i gledati kako drugi gospodari našim područjem, našom imovinom i djedovinom; cjenjena gospodo, ako vi već nećete, onda ćemo se mi izboriti za svoje i uzeti stvari u svoje ruke.

Priopćenje potpisuju: Načelnik Općine, Općinsko Vijeće Neum, Udruga Turističkih djelatnika, Udruga Mare Nostrum, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Udruga roditelja poginulih Hrvatskih branitelja, Hvidra Neum, OO HDZ BiH Neum, OO HDZ 1990 Neum, OO NS Radom za boljitak, OO HSP BiH Neum, OO HSS – NHI Neum, OO SDP Neum i Klub Nezavisnih Vijećnika Neum, ističe se u priopćenju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -