Subota, 25 svibnja, 2024

KASABA ZA ČOVJEKA: SDP se sad bavi lokalnim, a ne državnim pitanjima

Must Read

bigger (12)Socijaldemokratska partija (SDP) BiH se u ovom razdoblju nastoji baviti lokalnim, a ne državnim pitanjima, a normalno je da je u svakoj sredini i naša strategija drugačija, specifična za to područje, izjavio je predsjednik ove stranke Zlatko Lagumdžija danas u Zenici na skupu “Dan strateškog planiranja SDP-a BiH”, komentirajući retoriku političkih stranaka u BiH uoči lokalnih izbora.

“Želimo vidjeti kako da gradovi i općinska vijeća budu funkcionalni, a ne da se pred lokalne izbore bavimo pitanjima, kao što su pregovori s Međunarodnim monetarnim fondom, čak politiziranje pitanja Srebrenice, koja nemaju veze s lokalnim sredinama”, dodao je on.

Uoči početka skupa, federalni premijer i generalni tajnik SDP-a Nermin Nikšić izjavio je novinarima da je ova “manifestacija interna partijska stvar, gdje se unutar Stranke pripremamo za izbore”, dodajući da su u ovoj stranci u tijeku pripreme za utvrđivanje lista kandidata za lokalne izbore.

Napomenuo je da je Glavni odbor SDP-a nedavno u Doboju usvojio izbornu strategiju i program za predstojeće lokalne izbore, te da se danas u Zenici razgovara o operacionalizaciji izborne strategije po županijama i općinama.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -