Published On: Pon, srp 9th, 2012

‘NAREDBA JE ALLAHA DA ONA BUDE SMAKNUTA’: Žena hladnokrvno smaknuta jer se dvojica vođa nisu mogla dogovoriti čija će biti!

Čitav je svijet užasnula amaterska snimka hladnokrvnog ubojstva žene koja se našla u talibanskom ljubavnom trokutu.

Najibi je bilo samo 22 godine, a razlog njezinog smaknuća bila je činjenica da se dvojica talibana nisu mogla dogovoriti oko toga kome će pripasti pa su je optužili za preljub.

Najiba je smaknuta s leđa dok je sjedila na tlu, a njezin ubojica je u nju ispalio čak devet metaka iz AK-47-ice . Većinu metaka ispalio je nakon što je već pala mrtva. Deseci okupljenih talibana su za to vrijeme klicali ‘Bog je velik!

 

 

 

Ovaj stravičan čin dogodio se u selu Qimchok u provinciji Parwan u Afganistanu, vjerojatno krajem lipnja. Žena je navodno bila udana za člana ekstremističke talibanske militantne skupine, a optužena je za preljub s jednim od zapovjednika.

Upravitelj provincije Abdul Basir Salangi izjavio je da su obojica muškaraca bila “u nekakvom odnosu s tom ženom” pa su se odlučili optužiti je za preljub kako bi “spasili obraz”.

Snimka je iscurila nakon što ju je jedan od lokalnih stanovnika predao provincijskim vlastima, no zasad nije poznato čekaju li ikakve sankcije talibanskog vođu s kojim je Najiba navodno prevarila muža.

Afganistanska vlada osudila je snimku kao “neislamsku” i “neljudsku”. Javna smaknuća navodnih preljubnica bila su uobičajena u vrijeme talibanskog režima u Afganistanu od 1996. do 2001.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare