Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

NARAVNO, TAMO MEKTIĆU DIPLOMA NE VRIJEDI: Ako Hrvatska predstavlja EU, da Bog da ja nikad ne otišao u nju

Must Read

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić danas je održao konferenciju za medije na kojoj je, između ostalog, komentirao izjave predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.
“Netočne su informacije koje dolaze iz susjedstva, problem ekstremizma postoji u BiH ali i u cijeloj regiji”, kazao je Mektić, javlja N1.
Dodao je da Hrvatskoj uvijek “treba politika konflikta”.
“Hrvatskoj treba politika konflikta, nakon Srbije na red je došla BiH. Hrvatska temelji odnose na insinuacijama i netočnim informacijama. Izvješće SIPA-e o kojem Grabar Kitarović govori ne postoji”, istakao je.
Kada je riječ o odlascima bh. državljana na strana ratišta, Mektić je kazao:
“226 ljudi iz BiH je trenutno na sirijskom ratištu, a ne tisuće. Trenutno ih je 115, poginulo je 65 a vratilo se 45. U posljednjih pola godine nije bilo nijednog odlaska na sirijsko ratište”.
Mektić je još poručio predsjednici Hrvatske da “ona pogleda istini u oči”.
“Hrvatska se sveti BiH zbog slučaja Orašje. Neka hrvatska predsjednica pogleda istini u oči kad su u pitanju žrtve u Jasenovcu”.
Još je dodao da ne želi biti dio EU, ako je Hrvatska predstavlja.
“Ako Hrvatska predstavlja EU, da Bog da ja nikad ne otišao u nju”.
Mediji u Banja Luci pisali su kako je Mektiću, Pravni fakultet u Zagrebu negirao legalnost diplome. U njegovoj biografiji inače stoji da je diplomirao višu upravnu školu na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -