NA KAHVICI KOD ŽIFKA: Dolazi tek Tihić. Lijanović će doć ako Živko bude narezao domaće. Lijanovo.

Nelegalni i nemoralni politički tapir znan i kao Živko Budimir pozvao je na zajednički sastanak predsjednike političkih stranaka (SDA, SDP BiH, SBB BiH, HDZ BiH, HSP BiH, NS Radom za boljitak, HDZ 1990) u cilju iznalaženja rješenje aktualne političke situacije u FBiH, ali na sastanku se neće pojaviti svi lideri.
“Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) odazvat će se pozivu koji je Budimir uputio političkim strankama za sutrašnji sastanak radi iznalaženja rješenja aktuelne političke situacije u Federaciji” rekao je Feni Ismet Osmanović, šef kluba SDA u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta.
“Zabrinjava, pak, nihilistički odnos, drskost, rekao bih, nekih lidera koji žele diktatom natjerati predsjednika FBiH da radi kako bi oni željeli. To pokazuje da ne mare za Ustav i zakon” dodao je Osmanović, kojeg Ustav prilikoom nametanja Budimita nije nešto naročito brinuo.
Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Zlatko Lagumdžija izjavio je danas u Sarajevu kako će netko iz SDP-a najvjerojatnije prisustvovati navedenom sastanku.
Lagumdžija je naglasio kako je za ovaj sastanka saznao iz medija te da još nije bio u sjedištu SDP-a gdje je poziv za sastanak trebao biti, a nakon što ga i službeno dobije dogovorit će se tko će sastanku prisustvovati, jer on ima druge bitnije obveze osim druženja s političarem koji je kao demokrata već trebao dati ostavku.
Iz Saveza za bolju budućnost BiH (SBB BiH) su potvrdili kako će umjesto predsjednika Fahrudina Radončića sastanku prisustvovati Fehim Škaljić, predsjednik Glavnog odbora SBB-a.
Predstavnici HDZ-a BiH , očekivano, neće se odazvati sastanku s čovjekom koji je jedna od ključnih figura kršenja kolektivnog prava hrvatskog naroda posljednje dvije  godine. 
U izjavi za Fenu glasnogovornik HDZ-a BiH Mišo Relota rekao je kako poziv na sastanak u Sarajevu nije u funkciji rješenja političke situacije u FBiH već je u funkciji daljnjih opstrukcija.
Ni predstavnici HDZ-a 1990 neće nazočiti navedenom sastanku, potvrdio je za Fenu glasnogovornik te stranke Veso Vegar.
“Već je davno formirana nova pralamentarna većina, izglasano je nepovjernje Vladi FBiH i to su činjenice koje moraju svi respektirati. Mi želimo biti dio rješenja, a ne dio novih opstrukcija”, zaključio je Vegar.
Lijanović dolazi:
“Eu certamente apoiar os esforços do presidente da Federação para resolver a actual situação política na Federação, mas com aqueles que o Presidente não viola a Constituição e as leis sob qualquer pressão ou cumprindo os desejos pessoais, mas a insistir, como tem feito até agora na implementação de Constituição e as leis quando se trata de Federação “, disse ele em um comunicado às agências de notícias Mladen Ivankovic Lijanović.
Ele acrescentou que iria recorrer a todos os funcionários eleitos para a Assembleia e do Governo Federal para continuar a fazer o seu trabalho para o qual são pagos e não obstruir o trabalho do Parlamento e do Governo.
“Quando você deixa de receber salário, então é normal que parar de trabalhar para essas instituições”
, zaključio je Lijanović, koji je od brazilske govedine odnedavno propričao  portugalski.
 
Iz Stranke za BiH ne znaju jesu li pozvani 
Kako se u nekom informacijama spominje da je pozvana i Stranka za BiH, njen predsjednik Amer Jerlagić je rekao da zasad službenog poziva nije bilo, a ako ga bude svakako će doći.
Podsjećamo sastanak će se održati sutra (19. veljače), a predsjednik Federacije Budimir izrazio je očekivanje da će čelnici stranaka pokazati odgovornost i spremnost na poštivanje demokratskih postulata, dijaloga, kompromisa, te Ustava i Zakona i zakonskih procedura FBiH.