Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

MOSTARAC HONORARAC: Srpkinje na obali idu ko lude

Must Read

Možda je i istina da pojedine žene iz Hrvatske idu u Beograd ili Srbiju zbog seksa, ali to je zanemarivo u usporedbi brojem onih koje idu u suprotnom pravcu zbog traženja dobrog seksa i provoda, kaže u početku svoje priče našem portalu momak koji već godinama radi kao ugostiteljski radnik u mjestima širom dalmatinske obale, piše Hercegovina. info.
“Čitajući jučer portale naišao sam da je većina njih prenijela vijest o Hrvaticama koje traže seks u Srbiji, i odmah je od toga napravljena senzacija o kojoj bruji cijela regija. Ne znam koliko je to točno, ali iz osobnog iskustva znam da je broj onih koji iz suprotnog prvaca dolaze zbog iste stvari puno veći. Nije riječ samo o mladim slobodnim djevojkama koje dolaze na našu obalu tražeći ludi provod i seks, već i o udanim ženama koje svojim dobrostojećim muževima nabijaju rogove širom Dalmacije”, kaže nam naš sugovornik i dodaje.

“Rođeni sam mostarac, po struci “konobar” i radim sezonski po Dalmaciji par ljetnih mjeseci, dok ostakak godine odmaram. O orgijama na koje dolaze žene i djevojke iz Srbije na Jadran mogao bih nekoliko knjiga napisati. Za vrijeme svog “rada” na obali upoznao sam na desetke žena iz Srbije i sa većinom od njih sam imao seksualni odnos. Nerijetko su neke od njih nakon mene seks tražile i sa mojim prijatelja sa kojima radim.

Najnapaljenije su žene iz Novog Sada i Beograda, dok su one iz unutrašnjosti hladne kao gemišt, ali to im ne smeta da mijenjaju partnere kao neko čarape. Osobno sam prije par godina slušao priču dvije studentice iz Beograda kako se hvale da su za vrijme ljetovanja u Makarskoj spavale sa dvadesetak različitih partnera, i neću nimalo slagati kada kažem da su cijelo ljetovanje provele na leđima, te da nisu ni vidjele mora i plaže”.

Naš sugovornik kaže i to da Dalmacijom kruži i anegdota koja u sebi krije puno istine. “Stariji galebovi širom obale više puta su priznali da su najmanje “posla” imali u godinama rata i poraća kada u Hrvatsku nisu dolazile žene iz Srbije. Otvaranjem granica sve se to promijenilo puno na bolje, po moje kolege i zato mi je smiješna priča koja je jučer odjeknula kao bomba širom regije.
Nije nikakva tajna da nerijetko puni autobusi žene iz Srbije dođu na Jadran u potrazi sa seksom i ludim provodom koji im očito nedostaje u njihovoj zemlji. Ali kao i sve ostalo i taj jučerašnji članak je objavljen u stilu “Ne laje ćuko zbog sela, nego zbog sebe”, a rogonje iz Srbije neka i ubuduće ženama kada pođu na Jadran napune tašne i džepove, nama je njihov novac najslađi. (Dnevnik.ba/ Hercegovina.info)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Predsjednica Gruzije uložila veto na zakon o ‘stranim agentima’

Predsjednica Gruzije, Salome Zurabišvili (Zourabichvili) je u subotu 18. maja uložila veto na zakon o "stranim agentima" kojim se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -