Published On: Čet, ruj 28th, 2017

MONSTRUM Silovao kćer 1.500 puta, dobio s njom dijete, ona dva puta pobacila

Kćerka je s ocem dobila dijete kao maloljetnica, dva puta je nakon toga namjerno pobacila, a jednom se s 15 godina pokušala i ubiti.

Pedesetjednogodišnji Zadranin koji je 16 godina silovao vlastitu kćerku i s njome dobio dijete osuđen je u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora, piše Zadarski.hr.

Sudac Boris Radman osudio je 51-godišnjaka po svih pet točaka optužnice dobivši ukupno 54 godine zatvora, te mu je izrekao sigurnosnu mjeru obaveznog psihosocijalnog tretmana u trajanju od dvije godine, ali i obvezu da podmiri sudske troškove od ukupno 41,505 kuna.

Osuđenik je fizički i psihički godinama zlostavljao svoju suprugu i šestoro djece, a svoju rođenu kćerku silovao je bez prestanka u razdoblju od njene 12 do 28 godine života, preko 1500 puta, i svaki put je svršavao u njoj, naglasio je sudac. Kćerka je s ocem dobila dijete kao maloljetnica, dva puta je nakon toga namjerno pobacila, a jednom se s 15 godina pokušala i ubiti.

Osuđenik je cijelo vrijeme živio sa suprugom i šestoro djece, svi su znali što otac radi najstarijoj kćerki, ali su zbog stalnih maltertiranja, teroriziranja i fizičkog nasilja, živjeli u strahu za svoje živote ako ga prijave. Štoviše, kad je jedna kćerka oca prijavila policiji, a supruga Centru za socijalnu skrb, policijaci su joj rekli da “neke obitelji znaju zvati po pedeset puta”, dok su djelatnici Centra majci rekli “da oni ne mogu ništa”. Nitko nije ni pokušao provjeriti njihove navode, kazao je sudac Radman, ograđujući da se da je sud povjerovao žrtvama, ali njihove navode nije provjeravao, jer nisu ključni za počinjeno zlodjelo ovog monstruma i pedofila koji je cijelo to vrijeme bio psihički potpuno uračunljiv.

Do pravomoćnosti presude zadarski Fritzl će ostati u zatvoru.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x