Published On: Čet, kol 9th, 2018

Mladić iz Belgije nestao u BiH- Nove informacije o mladiću

Belgijanac Gert-Jan Dobelere prije nekoliko dana nestao je na području Bosne i Hercegovine, a prema informacijama kojima raspolaže njegov brat, mladić je posljednji put viđen u Sarajevu.

Kako je na društvenoj mreži Facebook napisao njegov brat Stiven, Gert-Jan se trebao vratiti kući 31. srpnja, ali se više nije ni javio, niti je došao kući.Vozio je Volkswagen Polo s belgijskim registarskim oznakama ACF-766. On se posljednji put označio u Sarajevu 29. srpnja, a viđen je u Dubrovniku dva dana ranije, prenose Nezavisne novine.

“U Sarajevu je bio 29. srpnja. Kući se planirao vratiti 31.srpnja, ali se to nije dogodilo. Vozio je Volkswagen Polo belgijskih registarskih tablica ACF-766. Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite mi privatnu poruku na Facebook ili na e-mail: steven.dobbelaere@hotmail.com. Dijelite objavu dalje na Facebooku, jer nam i tako možete pomoći”, napisao je Stiven na svom profilu.

U MUP-u Kantona Sarajevo kazali su da nestanak mladića njima nije prijavljen./HMS/

 

Nove informacije o mladom Belgijancu koji je nestao u BiH

Mladić Gert-Jan Dobbelaere, 24-godišnji Belgijanac, nestao je u Bosni i Hercegovini krajem srpnja ove godine, a kako saznaje RadioSarajevo, mladić je imao problema s autom.

Prve informacije kazale su da je posljednji put viđen u Sarajevu, 29. srpnja kada se odjavio iz jednog hotela. Obitelji se posljednji put javio 27. jula iz Dubrovnika.Ipak, član njegove obitelji otkrio je nove informacije o slučaju: kako je obitelj doznala, rafting kamp na Tari potvrdio je da je mladić bio kod njih 31. srpnja.

Navodno je imao problema s vozilom, pa je došao nešto kasnije nego što je planirano.”Ukoliko mu se vozilo pokvarilo, to bi moglo potvrditi i pojedine izvještaje da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame”, naveo je prijatelj obitelji.Iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo doznajemo da je potraga za Belgijancem službeno raspisana 7. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, te se i dalje traga za mladićem. Dodajmo i da smo im prenijeli nove informacije koje smo doznali.

Prve informacije o nestanku mladića objavio je njegov brat Steven Dobbelaere koji je objavio post na svom Facebook profilu, navodeći da se nestali Gert-Jan zadnji put javio obitelji 27. srpnja dok je bio u Dubrovniku, piše RadioSarajevo.ba.

Ukoliko imate BILO KAKVU informaciju o ovom mladiću odmah obavijestite najbližu policijsku postaju, možete i telefonski na broj 122.

Pronađen mladi Belgijanac za kojim je tragala cijela BiH!

Gert-Jan Dobbelaere, 24-godišnji Belgijanac, za kojim je već nekoliko dana tragala cijela Bosna i Hercegovina, pronađen je sinoć, doznaje portal Radiosarajevo.ba.

Predstavnici policijskih snaga Bosne i Hercegovine sinoć su kasno javili obitelj da je mladić pronađen.

Još uvijek se ne zna više detalja gdje je bio, niti gdje je lociran, no važno je da je dobro.

“Dobili smo poruku iz BiH da je Gert-Jan pronađen i da je dobro! Nemamo više informacija u ovom trenutku, ali vratit ćemo ga kući čim prije. Za sve vas koji ste nam pomogli, mnogo vam hvala, vaša podrška značila nam je mnogo”, poručio je njegov brat Steven Dobbelaere.

Gertu-Janu trag se gubio 29. srpnja, kada se odjavio iz jednog hotela u Sarajevu, a obitelji se posljednji put javio 27. srpnja iz Dubrovnika.

Potom se doznalo da je bio u rafting kampu na Tari 31. srpnja. Navodno je imao problema s vozilom, pa je došao nešto kasnije nego što je planirano, a bilo je izvještaja i da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare