Published On: Pon, srp 26th, 2021

Milnović i Tiro pobjednici skokova sa Starog mosta

Dragan Milnović pobjednik je ovogodišnjeg izdanja mostarskih visinskih skokova u konkurenciji između 17 natjecatelja, skakača na glavu, i okitio se titulom najbolje laste na mostarskim skokovima. Drugo mjesto osvojio je Mustafa Šarić, a treće Dino Bajrić.

U kategoriji skokova na noge nastupilo je 15 natjecatelja, a titulu šampiona u kategoriji skokova na noge odnio je dugogodišnji mostarski skakač Emil Tiro. Drugo mjesto osvojio Igor Kazić, a treće Adis Boškailo.

Natjecanje je održano u dvije serije kojeg je pratio stručni žiri u sastavu: Haris Džemat, Haris Škoro, Samir Zukanović, Branko Bogičević i Alica Jakirović. Počasni član žirija bio je legendarni Emir Balić.

Manifestacija se završena večeras u 22 sata tradicionalnim skokovima s bakljama.

Skokovi sa Starog mosta, koje je pratilo više od tisuću posjetitelja, počeli su bacanjem cvijeća u Neretvu sa Starog mosta, u znak sjećanja na stradale skakače i intoniranjem državne himne.

Ovogodišnja manifestacija mostarskih skokova počela je u subotu brojnim sadržajima među kojima su šlaufijada, tavla turnir i preplivavanje Neretve ispod Starog mosta.//HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x