Mikrofon “ulovio” kumov komentar tijekom prvog plesa

<p>Mikrofon ”uhvatio” neugodni komentar</p>

Nezaobilazni dio svakog vjenčanja su fotografi i snimatelji čiji posao je uloviti pregršt trenutaka za mladence koji će u godinama koje dolaze moći proživljavati dan koji bi im trebao biti najljepši u životu.  Jedan par mladenaca tako je sjeo pogledati snimke i ostali su iznenađeni onim što su vidjeli. Snimka je prikazivala mladence u njihovom prvom plesu, a taj romantični trenutak prekinuo je komentar jednog od kumova: “Spencerova gu… izgleda tako debelo!”

Na videu na TikToku koji su objavili jasno se čuje njihov smijeh, a cjelokupni događaj su opisali riječima: ‘Evo što se dogodi kad ostavite mikrofon za stolom na kojem sjede kumovi’.

TikTok je vrlo brzo prikupio preko 1,4 milijuna pregleda. Mnogi su na prvu mislili da je komentar upućen mladenki,  no ona je vrlo brzo otkrila kako je Spencer ustvari njezin muž što je izazvalo val oduševljenja.

– Kum ti pokušava ukrasti muža – našalio se jedan.  – Kamerman je mogao izrezati to iz snimke, ali odlučili su to ne učiniti. Bog ih blagoslovio – naveo je drugi, prenosi Mirror.