Maya Sar blistala na sceni u Bakuu

Predstavnica Bosne i Hercegovine na 57. natjecanju za pjesmu Eurovizije Maya Sar blistala je večeras na pozornici u Bakuu na nastupu u drugoj polufinalnoj večeri s pjesmom “Korake ti znam”, čiji je također i autor.

U prekrasnoj crnoj haljini, ukrašena replikom starog bosanskohercegovačkog nakita, Maya Sar je bez greške i s velikom dozom samopouzdanja izvela svoju pjesmu.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da je Maya Sar na sceni bila sama.

Za razliku od Ramba Amadeusa koji je prije dva dana bio “sam” u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u četvrtak se na pozornicu u Azerbajdžanu popelo čak pet predstavnika s Balkana.

Kao prvi nastupio je srpski predstavnik Željko Joksimović, veteran Eurosonga, nakon njega odmah Makedonka Kaliopi, a prije hrvatske predstavnice Nine Badrić na pozornicu je stala Slovenka Eva Boto, najmlađa sudionica ovogodišnjeg natjecanja sa samo 16 i pol godina.

Iz druge polufinalne večeri plasirali su se Litva, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska.

Iz prvog polufinala također se deset se zemalja plasiralo u finale natjecanja: Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska, a svim navedenima će se pridružiti i “sigurnih” pet – domaćin, Francuska, Italija, Velika Britanija, Španjolska i Francuska.

more recommended stories