Published On: Čet, ruj 27th, 2012

Madonna: Imamo crnog muslimana u Bijeloj kući

Madonna je u ponedjeljak navečer u sklopu svoje turneje “MDNA” nastupila u Washingtonu te još jednom nije propustila priliku održati predizborni politički govor.

“Ima da svi glasate za jebenog Obamu, OK? U dobru i zlu, u redu? Imamo crnog muslimana u Bijeloj kući. To je prilično fantastično sranje. To znači da postoji nada za ovu zemlju. Osim toga, Obama se bori i za prava homoseksualaca pa podržite čovjeka, kvragu”, poručila je pjevačica okupljenim fanovima.

Kraljicu popa nije zasmetala činjenica da je Obama deklarirani kršćanin, a nakon spomenutog govora našla se na udaru brojnih medija te je stoga odlučila napomenuti da je nazivajući predsjednika “crnim muslimanom” bila ironična.

U utorak je preko glasnogovornika u javnost pustila službenu izjavu: “Bila sam ironična. Da, znam da Obama nije musliman – iako znam i da jako puno ljudi u ovoj državi misli da jest. I što bi bilo da je? Ono što sam željela reći je da je dobar čovjek dobar čovjek bez obzira na to kome se moli. Ne zanima me koju religiju Obama prakticira, a to ne bi trebalo zanimati niti bilo koga drugoga u Americi”, prenosi Reuters.

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare