Published On: Čet, svi 20th, 2021
#3rd |

Ljubuški: Otvorena izložba koja donosi dosad neispričanu priču o Ljubuškom

U prostorijama Dječjeg vrtića Ljubuški postavljena je izložba naziva ”Ljubuški: Oaza u svjetlu” koja je dio projekta “Moj grad Ljubuški” koju u sklopu svojih aktivnosti realizira Dječji vrtić Ljubuški.

Cilj ovog projekta je kroz mnogobrojne aktivnosti što bolje upoznavanja grada u kojem živimo te omogućiti djeci da steknu određena znanja i predodžbe o Ljubuškom.

Izložba Ljubuški: Oaza u svjetlu - Ljubuški: Otvorena izložba koja donosi dosad neispričanu priču o Ljubuškom

Članovi Foto kluba Fokus Ljubuški kroz fotografije raznih motiva su djecu i roditelje upoznali s dijelom ljepota Ljubuškog iz kuta kako ih vide ovi umjetnici.

Kroz izbor fotografija koje su izložene organizatori su se potrudili prikazati sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv, od slapova Kravice, Čeveljuše, kule hercega Stjepana, Šiljevišta, Klobuka, prostranog polja, crkve na Humcu, vedrog hercegovačkog neba i drugog.

Na izložbi se može vidjeti kako na fotografijama vješto oživjeli bogatu prošlost Ljubuškog, zabilježili prolaznost sadašnjeg trenutka i prikazali sjajne vizure budućnosti našeg Ljubuškog.

Izložba Ljubuški: Oaza u svjetlu - Ljubuški: Otvorena izložba koja donosi dosad neispričanu priču o Ljubuškom

Foto: PR / Izložba Ljubuški: Oaza u svjetlu

Tako su poznata i manje poznata mjesta u kojima živimo spojena u jedinstveni fotografski duh koji odiše posebnim šarmom.

Kroz izložene fotografije Ivana Bebeka, Denisa Luburića, Perice Biško, Anđelka Zlopaše, Đine Spajića, Ane Bubalo, Marija Vučića i Marija Zlopaše možete pogledajte jednu zanimljivu, neobičnu i dosad neispričanu priču o Ljubuškom, priopćeno je.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x