Published On: Pon, pro 3rd, 2012

Legalizacija gay brakova u BiH– Za ili protiv?

četvrtak, 13. prosinca 2012. godine s početkom u 14 sati, u zgradi Pravnog fakulteta Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, održati će se debata čija je tema: Legalizacija gay brakova u Bosni i Hercegovini – Za ili Protiv?
Debatu organizira podružnica najveće svjetske organizacije studenata prava i mladih pravnika – ELSA Mostar u suradnji sa Debatnim klubom Sveučilišta u Mostaru.
ELSA Mostar okuplja studente pravnih fakulteta u Mostaru, a do sada je uspješno organizirala nekolicinu projekata. Nakon predavanja na temu “Kolektivni ugovori”, doc.dr. Ive Rozića, održanog na Sveučilištu, ovaj događaj će se održati na Pravnom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“.
Mogućnost sudjelovanja u debati imaju članovi Debatnog kluba Sveučilišta, članovi ELSA Mostar kao i ostali studenti pravnih fakulteta u Mostaru.
ELSA Mostar ima za cilj promicanje pravnih vrijednosti u bosanskohercegovačkom društvu kao i podstiacanje suradnje između mostarskih studenata prava te razmjene iskustava s njihovim kolegama i kolegicama iz cijele Europe.
Cilj organiziranja događaja ove vrste jeste razvijanje komunikacijskih sposobnosti i unaprjeđivanje kulture dijaloga, te analiziranje aktualnih pravnih problema kao i iznalaženje njihovih rješenja.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare