Četvrtak, 18 srpnja, 2024

KRAJIŠNIK KOMPROMITIRA: “Praljak je za rušenje Starog mosta dobio odlikovanje, da je most srušio srpski tenk, morao bi to odlikovanje dati nekom Srbinu”

Must Read

‘Ja sam mnogo stvari saznao u Hagu, da nije bilo Haga o nekim bi ljudima razmišljao drugačije’, počinje svoju pirču presuđeni ratni zločinac Momčilo Krajišnik u intervjuu za emisiju Ćirilica srbijanske televizije Happy koju je vodio Milomir Marić.

Između ostalog, ispričao je i kako nje imao mnogo prilike biti sa muslimanima, već više sa Hrvatima.

Otkrio je i šta je na njegovoj slavi i slavi Republike Srpske u pritvoru poručio Slobodan Praljak.

“Praljak nam je rekao: Znaš šta, vas je Srba malo ovdje! Ja kažem, kako malo, vidi sve Srbi. A Praljak odgovara: Da smo mi dobili Herceg-Bosnu svi bi potpisali 20 godina zatvora”, ispričao je Krajišnik.

Na pitanje da li je historijska činjenica da je Praljak, odnosno njegova vojska srušila Stari most u Mostaru, Krajišnik odgovara: ” Ja znam da je on napravio studiju kad se branio u Hagu da nije. A kada je s nama razgovarao rekao je – Kako sam ga pogodio, to je bilo za historiju. Dakle, nama je priznao da ga je pogodio.”

Krajišnik potom tvrdi frapantan podatak da je “Praljak dobio odlikovanje zbog rušenja Starog Mosta” te da ne stoje nagađanja kako je Stari most srušio srpski tenk, jer onda bi to odlikovanje Praljak morao dati nekom Srbinu”

Govorio je i o srbijanskom putu u Euvropu i kako se snaći na tom putu, budući da smatra da je to “toliko daleko od ovdašnje kulture”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -