Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Konaković: “Znao je krvnik i ratni zločinac Mladić što radi političko i vojno rukovodstvo RS”

Must Read

U svojoj objavi se dotaknuo genocida u Srebrenici, te mnogih negatora, koji su se pojavili u posljednje vrijeme, a sve zbog Rezolucije o Genocidu koja će biti preporučena Generalnoj skupštini UN-a.

– Znao je krvnik i zločinac Ratko Mladić što radi političko i vojno rukovodstvo RS, pa ih je čak na to i upozorio. Na jednom od zasjedanja Skupštine srpskog naroda u Bosni i Hercegovini održanom u Banjoj Luci je rekao:

“Prema tome, mi ne možemo očistiti niti možemo imati rešeto da prosijemo samo da ostanu Srbi ili propadnu Srbi, a ostali da odu. Pa to je, to neće, ja ne znam kako će gospodin Krajišnik i gospodin Karadžić objasniti svijetu. To je, lјudi, genocid. Mi moramo da pozovemo svakog čovjeka koji je čelom polјubio ove prostore i teritoriju države koju hoćemo da napravimo.

Znao je, upozorio i na kraju zapovjedao tom krvavom izvedbom – napisao je Konaković.

U nastavku je dodao da je Memorijalni centar Potočari objavio “Transkripte genocida” na svojoj web stranici.

– Ne postoje genocidni narodi nigdje na svijetu. Genocidan je samo onaj dio naroda koji slavi genocid, veliča počinitelje i negira da se dogodio. Poznajem osobno mnogo Srba u Srbiji i Bosni i Hercegovini koji prihvaćaju činjenice, žale za žrtvama, osuđjuju počinitelje i nalogodavce. Nema generaliziranja – kazao je Konaković.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -