Utorak, 18 lipnja, 2024

INAČE U SLOBODNO VRIJEME POZIVAJU NA SUŽIVOT: Navijači Željezničara demolirali Ultras pub u Mostaru

Must Read

Oko 11 sati u Mostaru su se dogodili navijački neredi. Kako Bljesak.info saznaje na mjestu događaja veća skupina navijača Željezničara došla je do ‘Ultras puba’ na križanju ulica kraljice Katarine, Franjevačke i fra Didaka Buntića (kod Prve osnovne škole), te se sukobila sa nekolicinom osoba koje su se nalazile unutar ugostiteljskog objekta.

U potpunosti je demoliran ugostiteljski objekt, te su oštećena četiri automobila. Prema kazivanjima glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka zaBljesak.info još uvijek nema informacija o ozlijeđenim i eventualno privedenim osobama jer je istraga u tijeku.

Na mjestu događaja u kratkom razdoblju okupila se i veća skupina navijača Zrinjskog, te su upućene i policijske patrole. Nakon napravljene materijalne štete skupina navijača Željezničara, prema riječima očevidaca bilo ih je između 50 i 100, udaljila se u smjeru Franjevačke crkve i Bulevara.

“Trenutno radimo na lociranju navijača, nakon čega će se poduzeti mjere na prepoznavanju i obradi počinitelja” rečeno je iz PU Mostar.

“Radeći na smirivanju stanja javnog reda i mira identifikaciji počinitelja privedeno je oko njih 30 u PU na obradu. Policijske patrole su na terenu i drže stanje javnog reda i mira pod kontrolom. ” rečeno je za Bljesak.info iz PU Mostar.

Nešto malo iza 13 sati veća grupa huligana je prešla preko puta Franjevačke crkve na dijelu Bulevara gdje ima više kafića, te su bez ikakvog povoda napali većinom mlađu populaciju gostiju. Jedan ugostiteljski objekt je pretrpio veću materijalnu štetu, dok je još jedan ugostiteljski objekt manje oštećen.

Jedan od posjetitelja jednog od kafića rekao je kako se “odjednom stvorila veća grupa momaka (huligana) koji su s kapuljačama na glavama došli u bašte kafića, te su počeli uništavati inventar i udarati goste kafića”. Intervnirala je i specijalna policija, a službenici OKP-a PU Mostar su uradili očevid.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -