Published On: Sub, ruj 15th, 2012

Bombaški napad u Mostaru

biggerU noći sa 14. na 15. rujna u Mostaru se dogodio bombaški napad. U 02:05 sati gradom je odjeknula eksplozija. Ustanovljeno je da se eksplozija dogodila u Vukovarskoj ulici iza objekta gdje je smještena kladionica ‘Millennium’.

Nepoznata eksplozivna naprava je, kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, bačena na pomoćne (podrumske) prostorije spomenutog objekta, te je pričinjena znatna materijalna šteta. Od siline eksplozije uništena su vrata, popucala stakla, te je oštećen i dio unutrašnjosti objekta, kao i dio inventara.

Prema neslužbenim saznanjima, iako postoji video nadzor, isti nije zabilježio nikoga da se kretao u trenutku kada se eksplozija i dogodila. Mjesto događaja osiguravaju službenici PU Mostar, a u jutarnjim satima bi se trebao obaviti očevid nakon kojega bi se trebala nastaviti istraga kako bi se eventualno došlo do mogućeg počinitelja.

Štete na drugim okolnim objektima, te vozilima, prema neslužbenim saznanjima, nije bilo. Podsjetit ćemo da je nedaleko od ovog mjesta nedavno došlo i do pucnjave ispred jednog ugostiteljskog objekta. Tada, kao i u ovom bombaškom napadu nije bilo ozlijeđenih.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare