Published On: Čet, sij 6th, 2022

KO U DESETERCU: 3 Turaka prevariše Livnjaka

Djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) sukladno odredbama članka 234. stavak 5 Zakona o kaznenom postupku Federacije Bosne i Hercegovine podnijeli Županijskom tužiteljstvu HBŽ u Livnu posebno izvješće protiv tri državljana Republike Turske (rođenih 1986., 1974. i 1990. godine ), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili Kazneno djelo ‘Prijevare’ iz članka 294. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Naime, nakon što je zaprimljena prijava od osobe iz Livna da je tijekom 2021. godine na društvenoj mreži Facebook stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao izbjeglica koja živi u Damasku (Sirija) u kampu već duži niz godina, te je izrazila želju da bi željela imati krov nad glavom.

U tim kontaktima prijavitelj je saznao da postoji određena organizacija koja se bavi izvlačenjem izbjeglica iz izbjegličkog kampa, te da se mora uplatiti novac za samo izvlačenje, što je on u početku odbijao, ali nakon što mu je ista obećala da se doći u Livno, odlučio je izvršiti uplate novca (uplata je bila u četiri navrata).

Provjerom, preko nadležnih službi Republike Turske, utvrđeno je da su državljani Republike Turske (rođeni 1986., 1974. i 1990. godine) podizali novac koji je prijavitelj uplaćivao, te tako opisanom djelatnošću počinili kazneno djelo ‘Prijevare’ iz članka 294. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine, navedeno je u priopćenju iz MUP-a HBŽ./HMS/

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

i dva loša ubiše Miloša

FUCK USA - LONG LIVE DODIK!
FUCK USA - LONG LIVE DODIK!
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

Nije Fejzbuk za Miloša 🙁 …

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  FUCK USA - LONG LIVE DODIK!
1 godina prije

Sve za svakog ,demok®akcija 🍻

nisam kriv
nisam kriv
1 godina prije

Svejedno ja bih poganim turcima oprostio