Published On: Čet, sij 6th, 2022

U apartmanu prijatelja nestalog Mateja Periša pronađene opojne droge

U kombiju i apartmanu mladića iz Splita, čiji prijatelj Matej Periš je nestao 31. prosinca, pronađeni su opijati, odnosno speed.

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je javnosti objavio još detalja slučaja nestalog Splićanina koji se odnose na informacije i ispitivanje Perišovih prijatelja.

Mnogi kriminolozi, kao i javnost, su dio krivnje prebacivali na prijatelje Mateja Periša zbog toga što njegov nestanak nisu prijavili odmah, sumnjajući da je razlog korištenje nedozvoljenih sredstava. To se detaljnim ispitivanjem ispostavilo kao točno.

Mijailović je naveo da su mladići po dolasku u Beograd i tijekom putovanja pili alkohol i koristili opijate, od kojih je najopasniji bio speed, a tragovi ove droge pronađeni su u apartmanu u kojem su odsjeli, kao i u automobilu kojim su se dovezli.

Mladići policiji nisu htjeli reći o opijatima navodno zbog toga što poznaju i vole njegovog oca koji nije znao da mu se sin drogira.

Potraga za Perišom traje već sedmi dan. Mladić je 31. prosinca noću oko 2 ujutro izašao iz kluba, nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, a otprilike kod rijeke mu se gubi svaki trag. Prognoze stručnjaka nisu pozitivne, a policijske agencije u Srbiji pored istrage, provode i opsežnu potragu u rijeci./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Uldin
Uldin
1 godina prije

Hebi ga.