Srijeda, 29 svibnja, 2024

Kljuić: Lagumdžijina opcija, ma koliko bila kobna, bolesna, bit će suverena u BiH

Must Read

“Jučer je prikazana završna slika bosanske tragedije. Ova Vlada FBiH je nelegitimna, jer nije dobila odobrenje u Domu naroda. I od tada, kao papagaji su stalno ponavljali da su svi zajedno, da svi dobro rade, da nikad nije bilo bolje vlade… U normalnim zemljama oni ne bi mogli opstati, ali Bosna je nešto posebno. Jučer je sva tragedija Bosne bila ilustrirana jednom političkom karikaturom Desnice Radivojevića, izjavio je bivši član Predsjedništva BiH i HDZ BiH Stjepan Kljuić, prenosi portal vijesti.ba.

-Nije nemoralno od SDA što je aktivirala njegovu ostavku, nego je nemoralno od njega što je pristao na takve uvjete. Jučer se pokazalo u završnoj fazi što ova vlast. Lagumdžija želi medije, tužiteljstvo, policiju, tamo mu smetaju Lukač i Ćosić. Želi i velike ekonomske kombinate. I kada to zavlada, njegova opcija, ma koliko bila kobna, bolesna, bit će suverena u BiH, jer je sve manje ljudi koji hoće da se bore za BiH, sve je manje patriota”; kazao je između ostalog Stjepan Kljuić za TV1, upitan da prokomentira jučerašnja zbivanja na sjednici Vlade FBiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -