Published On: Pon, tra 16th, 2012

KARAMAHIĆ U FEUDALNOM ZANOSU: “Josipoviću ne sviraj kurcu”

kraamatic (1)Otkada je postavo feudalno novinarče, pa osim državne plaće primio i državni zadatak nadziranja feudalne novinske agencije, državni novinar, koji se iz čapljinskih plasetnika odmetnuo u Zlajine janjičare obogatio je rječnik. On je danas polubegovski, kurčevit, pun siline i jala , kako već dolikuje hrabrima. Hrabri Emil, Plastik Federastik, zaključuje tako polubegovski, kako je predsjednik RH došao u Hercegovinu “svirati kurcu” pa mu mudro poručuje da ubuduće prestane svirati kurcu.

 

Povod ovom Emilovom  tekstu je Budmirovo odstranjenje iz Josipovićevog okruženja. Karamatić je naime prokontao da Vrh RH pristaje sastančiti sa svima u BIH osim sa prvacima nelegalne Federalne Vlade koja je Karamatiću naravno legalna. Pogotovo otkad mu valja. Pa je Josipovićevo inzistiranje na legalnosti institucija u BIH, za čapljinskog analfabeta rečeno jezikom istog “sviranje kurcu”.

 

Podsjećamo RAK i Vijeće za tisak koje se bavi etikom novinarstva da se radi o novinaru Radija BH1, državnom službeniku,  i SDP/HSP sinekuri na čelu FENE koju je Zlatkova država nagradila tom pozicijom kao mali  znak pažnje, za dugo sjećanje, u ime zahvale   za doprinos nezavisnom novinarstvu. Novinarstvu koje će se jednog dana izučavati kao “sviranje kurcu od novinarstva”…

poskok.info

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare