Published On: Čet, stu 26th, 2020

Kako se nositi s gubitkom kućnog ljubimca?

Odgovor na pitanje iz naslova u Hrvatskoj se traži samo za četveronošce. Tko je nama Hrvatima iz BiH kriv što imamo samo dvije noge i u p.m “lijepoj našoj” važni samo u ratu i pri izborima.

Zadnjih par tjedana predsjednik države i Vlade RH utrkivali su se na društvenim mrežama – tko to Hrvate u BiH na suho brije. Sve znaju, na našu radost.

Nakon Čovićevog izlaganja pred UN-om i nakon što su tamo bjelosvjetski kleptomani rekli kako nije istina da je Komšić nametnut, Visoki predstavnik u BiH, njihov mućak i adapter za legalni nestanak, oba nam predsjednika uhvatio štrc muk. Ni zuc.

Sve je ok.

Ono ranije što su pjevušili ne broji se. Čak ni Belgiji nisu prigovorili njen patološki podvig u kojem su nam u UN-u poručili kako je zahtjev za njeno ustavno rješenje u BiH “čisti” hrvatski fašizam?!

Pa ti odzora u mjestu cupkaj!

Na društvenim mrežama i u medijima u Hrvatskoj, osim na posprdnim člancima na Jutarnjem, od silnih komentara serveri su total zaštekali.

Ima Hrvatska prečih problema od kućnih ljubimaca samo pred izbore.

Ma kakvi – nisu problemi čak ni stranački, nedajbože nacionalni, nego “personalne”, tankoćutne i idolopokloničke vezanosti za idole.

A svi idoli kao na igrici “ubij dosadu”. Na dvije skoro identične slike pronađi pet nebitnih razlika.

Guske su davno u magli poginule i zato požurite konji “naši”, dug je put i još duža mračna noć.

Shodno vlastitom integritetu, oni koji ga u Hrvatskoj imaju, potpišite peticiju za izjednačavanje prava dvonožnih kućnih ljubimaca iz BiH s pravima četveronožnih iz Hrvatske.

Oprostite na ovako nebitnom uznemiravanju i unaprijed vam hvala – gdje naćuljenih ušiju čuli i ne čuli.

Filip l Poskok.info