Subota, 13 travnja, 2024

JAVNOST UZNEMIRENA Hadžihusejnović s kalašnjikovom šetao po Konjicu, a pri uhićenju veličao ISIL!

Must Read

Konjička javnost već danima je uznemirena nakon saznanja da se njihov sugrađanin Lukman Hadžihusejnović (36) u ponedjeljak oko 20 sati čaršijom šetao s „kalašnjikovom” u ruci i dva okvira streljiva.
Iako je brzom i efikasnom akcijom policije savladan, mnogi su ostali šokirani kada je prilikom uhićenja ovaj teški ovisnik o drogama veličao ISIL te bulaznio o događajima u Parizu!
U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno je zaAvaz da je Lukman, inače sin uglednog liječnika Rusmira Hadžihusejnovića, odmah nakon dojave lišen slobode, i to skoro u centru grada, kao i da je službeno evidentirano da je spominjao ISIL.
Županijski tužitelj HNŽ Nedžad Karalić, pak, kazao je da on nema takve informacije, izuzev da je Hadžihusejnović hodao naoružan, a prilikom saslušanja, dodao je, izjavio je da nije imao namjeru nikoga ozlijediti.
– Nije znao reći zbog čega je to uradio, a zbog njegovog stanja kao zaštitnu mjeru predložio sam da se smjesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. Vidjet ćemo kako će se o tom zahtjevu odrediti Općinski sud u Konjicu – rekao je Karalić, napomenuvši da bi sudska odluka trebala biti donesena danas.
Ohrabrujuća je činjenica, kako nam je to potvrdio Karalić, da je policija prilično brzo reagirala te, praktično, spriječila Hadžihusejnovića u eventualnoj namjeri da nekoga ozlijedi, ali je činjenica, kako je naveo, da je javnost u Konjicu uznemirena.
Hadžihusejnović je i prije nekoliko godina naoružan divljao po Konjicu, i to prepriječivši svojim automobilom put vozilu sudske policije i uperivši pušku prema policajcima. Zanimljivo, zbog neuračunljivosti prošao je bez posljedica, navodi Avaz.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -