Subota, 13 srpnja, 2024

Izgrađen kanalizacijski sustav i obnovljena prometnica u Rudarskoj ulici

Must Read
Obnova prometnice u Rudarskoj ulici u Čitluku danas je završena. Djelatnici tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk prometnicu su obnovili od križanja sa Ulicom kralja Tvrtka do spoja s magistralnom cestom M 17.4, a obnova prometnice uslijedila je nakon što je u Rudarskoj ulici izgrađen kanalizacijski sustav.

Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava i obnove prometnice financirala je Općina Čitluk, za koju je projekt izgradnje sekundarne kanalizacijske mreže u Rudarskoj ulici bio jeka važan zbog spajanja novih korisnika na kanalizacijsku mrežu, kao i uvezivanja kanalizacijske mreže naseljenog mjesta.

Nakon izvođenja radova vezanih za izgradnju kanalizacije izvršena je cjelovita sanacija prometnice s ciljem povećanja sigurnosti i udobnosti svih sudionika u prometu.

Valja napomenuti kako je u ranijem razdoblju kanalizacijski ustav izgrađen u Ulici kralja Tvrtka, nakon čega je isto učinjeno i u Rudarskoj ulici te da se cjelokupni projekt izgradnje kanalizacijskih sustava u navedenim ulicama uklapa u Integriranu strategiju razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019. – 2027. godine./HMS/

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -