Subota, 13 srpnja, 2024

IZ SARAJEVA S LJUBAVLJU Revizor raspadnutog ‘Gradskog saobraćaja Sarajevo’ pretukao mladića i napao turistkinju

Must Read

Mladić nam je kazao da je bio na tramvajskoj stanici na Skenderiji kada je uočio da su revizori zaustavili turistkinju iz Turske, kojoj su oduzeli dokumente i tražili novac.

“Prišao sam da vidim mogu li joj pomoći, jer sam vidio da se ne sporazumijeva dobro s revizorima. Ona mi je rekla da je stavila kartu u aparat, ali da ona nije poništena. To se zna desiti”, kazao je S. M. za Klix.ba.

Potom je, prema njegovim riječima, turistkinja izvedena iz tramvaja nakon čega su joj uzeli kartu i dokumente, tražeći od nje novac.

“Prvo su odbili da zovu policiju, a potom su ipak nazvali. Pošto se policija nije pojavila ni nakon 10-ak minuta, dali su joj da potpiše neki papir”, naveo je S. M. za Klix.ba.

Revizor u plavoj košulji napao mladića (Foto: S. M.)

Revizor u plavoj košulji napao mladića (Foto: S. M.)

Zatražio je od revizora da vidi o kakvom papiru je riječ, kako bi mogao i turistkinju u to da uputi, nakon čega su mu oni rekli da nema pravo da se miješa u njihov posao.

“Zbog toga sam nasavjetovao strankinju da ne potpisuje papir”, kazao je S. M., dodavši da su joj nakon toga vratili dokumente.

Potom su krenuli pješke prema Domu sindikata, da bi jedan od pet revizora, jedini u plavoj košulji, mladiću počeo psovati.

“Nisam mogao da se suzdržim, pa sam se vratio da ga pitam zbog čega mi psuje, šta sam mu uradio. On je zbog toga nasrnuo na mene i poderao mi cijelu majicu i tri puta me udarao”, kazao je mladić, koji nije želio da objavimo njegov identitet.

Pocijepana majica mladića (Foto: S. M.)

Pocijepana majica mladića (Foto: S. M.)

Dodao je da nakon toga ništa nije uradio, osim što se odmakao i pozvao policiju.

Iz MUP-a KS su nam kazali da su imali dojavu da se nešto dešava na tramvajskoj stanici, ali da ni revizori, ni građani ništa nisu htjeli da prijave, zbog čega policija nije intervenisala.

“Ja sam policiji sve ispričao šta je bilo, ali sam rekao da ne želim da ga tužim. Ne treba mi da se povlačim po sudovima. Policajci su ih naružili i na tome se završilo”, zaključio je S. M. za Klix.ba.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -