Četvrtak, 18 srpnja, 2024

ISIL PRIJETI EUROPI: “Na redu je London, Berlin ili Rim”

Must Read

LONDON- Islamska država je objavila novi propagandni video u kojem prijeti napadima na europske prijestolnice poput Berlina, Londona i Rima.

Džihadisti su u snimak uvrstili kadrove iz prethodnih terorističkih napada u Parizu i Bruxellesu, a podsjetili i na one iz New Yorka 11. rujna.

“Borite se protiv njih, Alah će ih kazniti u vašim rukama. Ubijajte nevjernike gdje god da ih nađete “, navodi se u poruci.

Pripovjedač, koji govori na engleskom jeziku, ističe da su prethodni napadi poruka upozorenja za sve države koje se bore protiv Islamske države.

“Ako je Pariz bio jučer, Bruxelles je bio danas, Alah zna da će biti i sutra. Možda u Londonu, Berlinu ili Rimu “, dodaje se u snimku.

Video koji je objavila grupa pod nazivom Al Vad media production, čiji aktivisti u gradu Raki kažu da podržavaju Islamsku državu. Navodi se i da ta džihadistički organizacija preuzima odgovornost za napade u Bruxellesu i da prijeti da će donijeti mnogo crnih dana Europi.

https://youtu.be/hvFCItWkOcc

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -