Published On: Pet, kol 6th, 2021

Rusi i Kinezi ruše OHR, Hrvatska, koja ga je do sada napadala, najednom ga brani

Ako je iti jedan narod u BIH skupo platio ured OHR-a, ako je iti na jednom narodu u BIH OHR trenirao destruktivni smisao bonskih ovlasti bio je to hrvatski narod. Nema presuđenijeg, zatvaranijeg, politički obespravljenijeg naroda od hrvatskog u BIH. I to pišemo bez iti malo patetike.

Ako su Bošnjaci najveće žrtve rata, u kumulativnom smislu, Hrvati su najveće žrtve poraća.

U svakom smislu.

U smislu povratka, prava, ratne reparacije, pristupa javnim medijima, ustavnoj ravnopravnosti, presudama za zločine nad njima.

Prepolovljeni i raseljeni, bez istinske političke elite,  izudarani nemilosrdnim tupilom fratrizanštine koja već šesto stoljeće gaji  duh ropstva u narodu, poslužili su i služe OHR-u kao bezopasni pokusni kunići nad kojima se trenira cjepivo bonskih ovlasti, uz drugu dozu  OHR totalitarizma nad njima.

Hrvati u BIH  su narod nad kojim se tako lahko pogazilo međunarodno pravo  divljanjem divljaka iz OHR-a.

Činili su to sa slinama u ustima, strastveno i bez milosti, unoseći nam se u facu u našim kućama, na našem pragu,  postkolonijalni kolonizatori. Smatrali su nas nižom rasom. To čine i danas. I tako se s nama ophode i danas.

I što se onda dogodi?

Hrvatska vlada podrži bonsku odluku Valentina Inzka na odlasku.

Odluku istog onog čovjeka koji je istom tom bonskom ovlasti 2011 omogućio da Hrvate u BIH predstavljaju Ustaše i Lijanovići, promijenivši pravila matematike.

Potom su Hrvati idućih 5 godina gledali pljačke javnih ustanova, sudske progone i cerekanje Jurišića i Lijanovića na javnim RTV medijima.

Uz to sve Inzo nam je ograničio slobodu govora.

  • Ako se držiš jednog principa, draga RH Vlado, onda taj princip mora biti trajan i ne bi se smio mijenjati  iz situacije u situaciju.
  • To što si ti netko u RH Vladi srbofag i što ti je super zazvučalo Inzkov zakon o negiranju genocida, koji nije ništa drugo nego Zakon o načinu, kako da se genocidi ubuduće negiraju, nije problem BH Hrvata.
  • Hrvati naprosto imaju osip od OHR-a i njihovog divljanja po našoj zemlji. U kojoj nikakav genocid niti negiramo niti nam za to trebaju zakoni. Genocid je genocid. Bio on u Srebrenici, Grabovici ili Armeniji.Ili onaj nad Asircima, svejedno.
  • Pljeskom Inzku danas, da bonskim ovlastima uveseljuje etnički čisto Sarajevo, političko Sarajevo koje je autor genocida u Grabovici i negator Genocida u Armeniji, ti draga RH Vlado pristaješ na sutrašnji pljesak nekoj novoj odluci OHR-a kojom će se netko tako opet naj*** majke Hrvatima u BIH. Kao desetine puta do sada. A to je netko u RH Vladi morao znati.

RH Vlada tj. Hrvatska država jedan je od garanata Daytona. Ona svo ovo vrijeme jasno i glasno garantira pravo OHR-u da se iživljava nad njenim narodom u BIH.

Da se taj narod kolektivno blati, da mu se tovari stigma, i potom da se nakon te stigme, posve glatko tom istom narodu stavlja meta na čelo, da mu se prijeti klanjem i okretanjem na ražnju (kada nije bilo reakcija jer ne prijete Srbi!) nameću Komšići i oduzimaju prava.

Hrvatska je najvažniji i najvrjedniji suradnik političkog Sarajeva.

Bila i ostala.

Odlikovanje Aliji Izetbegoviću, koje još uvijek nije povučeno, recimo, najvažniji je dokaz da je to tako.

Odlikovanje je to za genocid u Grabovici, za viteških osmero mrtve djece, za ubijenu časnu sestru povratnicu u Kaknju, u kojem su također mudžahedini uz pomoć dobrovoljaca iz Sedme Muslimanske, počistili “agresorski HVO korpus” Stjepan Kotromanić.

Hrvatska trenutno plješće, pokušaju nelegalnog OHR-a i nelegalnog Visokog predstavnika da nastave kolonizirati naše budućnosti i naše živote, da se ustoliči barem na 51% BIH dok “vjekovni hrvatski neprijatelji” Rusija i Kina, čine sve da to ospore.

Nije li čudno da RH koja je godinama upozoravala na nevjerojatnu aroganciju i nekorektnost OHR-a sada odjenom šuti, kada je ta argonacija usmjerena protiv Srba?

Hrvati u BIH nemaju domovine. RH to nije. BIH je još manje.

Hrvati u BIH polako ali sigurno, iz faze političke nacije sele u stadij pogubljenog, divljeg i fanatičnog plemena. Narod za koride, Marka Perkovića Thompsona , vrtače, gudure i pokoju moldavsku prostitutku. U nekoj usputnoj hercegbosanskoj birtiji pored pravog hrvatskog tucanog makadama.

Back to the roots.

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x