Published On: Pon, ruj 19th, 2016

Incident na skupu SNSD-a u Tesliću

Policijskoj stanici Teslić jučer je oko 15,20 sati prijavljeno je da je na sportskom poligonu u mjestu Blatnica, općina Teslić, uoči održavanja javnog skupa u organizaciji Općinskog odbora SNSD Teslić, oko 14,50 sati narušen javni red i mir od strane tri osobe.
Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da su osobe inicijala M.T., A.M. i D.P., svi s područja općine Teslić, grubim vrijeđanjem kod prisutnih građana izazvali osjećanje fizičke ugroženosti, javlja N1.
Protiv navedenih osoba Osnovnom sudu Teslić bit će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru.
Istog dana oko 15,30 sati Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira na istoj lokaciji od strane Lj.M. s područja općine Teslić. Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da je Lj.M. grubim vrijeđanjem S.N. kod iste izazvao osjećanje fizičke ugroženosti.
Protiv navedene osobe Osnovnom sudu Teslić bit će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Doboj.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x