IMAMO BROJ: Pomozimo malom Andiju pozivom na 092 890 828!

Broj je profunkcionirao! Malenom Andiju od ovog trenutka možete pomoći i svojim pozivima na broj  kojim donirate 2KM za osmijeh i ljepše dane u životu našeg malog junaka! Utpikajte ovaj broj za sreću na jednom malom licu! Njemu i njegovoj majci to znači sve!

Pozivom na ovaj broj svoj doprinos mogu dati svi korisnici HT Eroneta. Ovim putem se želimo iskreno zahvaliti na angažiranosti i spremnosti koju su ukazali djelatnici Eroneta, a posebice gospodinu Vanji Gavranu, koji je nakon jučerašnjeg teksta u medijima, u vrlo kratkom roku urgirao da broj za malog Andija u idućem tjednu bude dostupan i za korisnike ostalih dvaju telekom operatera, putem Otvorene mreže. Također gospodin Gavran je u ime Eroneta obećao da će uložiti sve napore da po formiranju naše najavljene zaklade koja će brinuti o teško bolesnima, nemoćnima i obiteljima na socijalnom rubu, u što bržem periodu dobijemo jedinstveni broj za udrugu, koja će pomagati najpotrebnijima. Hvala svima koji su sudjelovali u sjajnoj koordinaciji i organizaciji najbitnijih stvari u protekla 24 sata.
 
A posebno hvala onima koji su svoje novčane priloge, donacije ili pakete uputili do malog Andija iz svih krajeva kako BIH, Hrvatske, tako i dijaspore, ili osobno posjetili gospođu Sanju. Vaše su zasluge nemjerljive!
 
Pred nama tek slijede prave bitke o kojima ćete biti pravovremeno obavješteni, ali maleni Andi ima samo ovu jednu, najvažniju.

Zato mobitele u ruke i darujte svoje 2KM za ljepše djetinjstvo jednog Malog Princa!
oldskul l poskok.info