Published On: Pet, ožu 22nd, 2013

IAKO ŽIVE U BiH: David i Jovana večeras navijaju za različite reprezentacije, ali ne i za BiH

Par Jovana Bilinac i David Kraljević večeras će navijati za Srbiju odnosno za Hrvatsku, iako su oboje Bosanci i Hercegovci piše u preduvodu s čuđenjem Depo.ba ignorirajući da je Jovana Srpkinja a David Hrvat te da mnogi Hrvati i Srbi i BIH igraju za ove dvije reprezentacije i je postavljajući logično pitanje, koji su to krivci moderne bošnjačke političke elite koji su danas 99% Srba i Hrvata u BIH natjerali da utkamicu BIH Grčka zapravo i ne gledaju s posebnimn interesom niti su emotivno vezani za tu reprezentaciju. Krivac je uvijek , naravno, van Saraja…

Inače se volimo, ali večeras navijamo za različite reprezentacije – napisao je David portalu Dnevnik.hr.
Iako Jovana nije ljubiteljica nogometa, utakmicu će gledati zajedno u Kiseljaku.
– Jovana nije neka ljubiteljica fudbala, ali ja sam vatreni navijač hrvatske reprezentacije, pa se utakmica mora gledati – ispričao je David te dodaje da je s Jovanom u ljubavnoj vezi već dvije godine.
– To što sam ja Hrvat i to što je Jovana Srpkinja nam ne predstavlja nikakav problem. Volimo se bez obzira na nacionalnost. Ja se inače bavim fotografijom, a Jovana je manekenka (inače i aktualna prva pratilja Miss Earth BiH), tako da smo se zahvaljujući tome i upoznali, zbližili i zavoljeli – napisao je David u poruci portalu Dnevnik.hr.