Htio napraviti selfie? Na krovu vagona poginuo dječak

Oko 18.40 sati na krovištu teretnog vagona došlo je do strujnog udara prilikom kojeg je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je policija

Krenulo je kao dojava građana da gori šupa u Magazinskoj ulici na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru, a završilo kao smrtni slučaj.

Vatrogasci su jučer oko 18.40 sati dobili dojavu te su odmah potom krenuli na teren, a kad su stigli utvrdili su da ne gori nikakva šupa nego teretni željeznički vagon na petom kolosijeku. Nakon što je isključena struja od nadležnih institucija s obzirom na to da je sve bilo pod naponom ugasili su požar i popeli se na krov vagona gdje su ugledali mrtvo tijelo muške osobe koja je od strujnog udara preminula na licu mjesta.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o dječaku koji se popeo na vagon, piše net.hr.

Od očevidaca na mjestu događaja doznaje se da je stradala osoba navodno maloljetni dječak, prema procjeni, star oko 14 godina. S njim je bio još jedan dječak, ali on se nije penjao na vagon. Kako su za 24 sata rekli šokirani ljudi iz susjedstva, kvartom kruži priča kako je nesretni dječak na vagonu htio napraviti selfie.

Na terenu je bilo 14 vatrogasaca.