Published On: Pon, lip 20th, 2016

KOREJSKI TURISTI IH SLIKALI MISLEĆI DA SE RADI O ROMANTIČNOM SUSRETU: Vučić s cvijećem, na mostu, dočekao hrvatsku predsjednicu


Tomislav Karamarko danas u 17 sati planira podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice, doznaje Telegrama. Nakon konzultacija s nekoliko suradnika iz vrha stranke, Karamarko je zaključio kako njegov odlazak može pomoći stranci na prijevremenim izborima.

Telegram je već preko vikenda prvi javio da je Tomislav Karamarko svojim bliskim prijateljima kazao kako je spreman otići ukoliko vrh stranke odlučida je tako najbolje. Prema informacijama s kojima trenutno raspolažemo, vrh stranke jasno je poručio da je vrijeme za promjenu.

Večernji javlja da je sjednica odgođena

Međutim, nove informacije Večernjeg lista kažu kako je Karamarko u zadnji trenutak odlučio odgoditi današnju sjednicu Predsjedništva. “Iako se očekivalo da predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas na sjednici Predsjedništva stranke podnese ostavku na mjesto čelnika stranke, to se neće dogoditi. Barem ne danas”, javlja Večernji.

Sjednica Predsjedništva stranke najavljivana je prvo za 10 sati danas ujutro zatim za 18 sati, a sada je, po informacijama Večernjeg, posve odgođena.

Karamarka je prvi na ostavku pozvao potpredsjednik stranke Tomislav Tolušić, nakon čega se javio i nekad vjerni Darko Milinović, kazavši kako je vrijeme za promjene. Danas je Tolušića podržao i Oleg Butković, potpredsjednik stranke koji je dosad bio iznimno blizak Tomislavu Karamarku.

Uskoro opširnije…